Evo moje perspektive party-a ...
mislim da je i suvise bilo decice na zurci - ali nema veze na mladjima svet ostaje

. . . rano ste nesto svi razbezali kucama ili ko zna vec gde . . .ocekivala sam vise ljudi da vidim. . .odusevilo me sto su se ipak i te ribe pojavile tamo u vecem broju od ocekivanog . . .
A za one kondome ipak je trebala neka organizacija da se napravi,cini mi se da su se sinoc dosta njih "zaglavili" po mracnim coskovima Bonafidesa

I mnogoooo vam je trebalo da se opustite za dancing - svi su bili nesto u fazonu ko ce prvi da probije barijeru na podijumu za igru,a muzikica je bila sasvim cool,izbor pozitivan u svakom slucaju / a oni prelazi pa ajde moze i nekako da se oprosti
Ideja o okupljanju ljudi s' neta i uopste ljudi koji imaju ikakve veze sa syber svetom na jednom mestu je jako doooooobra, i tako nesto trebalo bi da se desava cesce u BG-u,ali mislim da organizaciji treba mnogooo vise posvetiti paznje iduci put,nadam se da ce ga biti.Vidim vec se pominje zurkica ponovo za koji mesec - svidja mi se,bilo bi cool ako bi moglo to nesto ranije

))
Drugim recima meni je bilo sinoc bilo super,bez obzira na razno-razne greskice oko atnosfere party-a. . .prvi put je zar ne - a "first time" je najbolniji posle sve ide lako

Bilo je to jedno divno "iskustvo" upoznati neke nove ljude,opet se videti s nekim koga si odavno upoznao preko neta . . . razmeniti te reci u "live" verziji i zanemariti za promenu malo to chukanje po tastaturi . . .
Primecujem da je sad nekim ljudima zao sto se nisu sinoc pojavili,ovi koji su mislili da ce to biti jedan smor party,sada sede kuci i bedace,ali posle k..... nema kajanja

ali zato ljudi s' kojima sam ja bila ceo dogadjaj komentarisu kao nesto jako pozitivno i rado bi ponovili opet celu stvar . . .
btw zna li neko ko je sinoc bio DJ,trazi se osoba koja je '69 i bila gore u onoj kabini - trazi ga moja drugarica "TIGRICA" radi razmene telefonskih brojeva & nada se da ceo slucaj nece zavrsiti kao X-files . . . ???????????????????????