Nije lako ženama do posla ni u Njemačkoj ...Država, naime, vrši sve veći pritisak na centre za zapošljavanje ne bi li se što više smanjio broj nezaposlenih, a posljedica bi moglo biti potpuno izjednačavanje poslova koji se nude na burzama rada.
Budući da je prostitucija legalizirana, centri za zapošljavanje u Njemačkoj, prema zakonu, moraju se jednako odnositi prema makrou koji želi zaposliti prostitutku u svom bordelu, kao i prema zubaru koji želi zaposliti medicinsku sestru.
Pravnici upozoravaju da u zakonu ne postoji klauzula kojom se nezaposlenim ženama omogućuje da odbiju ponuđeni posao u industriji seksa, piše Iskon.
http://www.dugirat.com/content/view/1212/1/
Ukoliko je ova vest tačna, zar to nije najgore moguće kršenje ljudskih prava ? Mislim, zamislite nezaposlenu ženu koja je udata i mora da prihvati takav posao, znači onda mora da izvrši preljubu (na neki način), a to je takođe u neku ruku kršenje zakona.Doduše, možda nije sve tako kako se čini, verovatno su ljudi koji su trenutno u Nemačkoj (a ima ih na forumu) bolje upućeni u celu situaciju, ali ukoliko je tako kako piše, onda mogu samo da se zapitam kuda ide ovaj svet.Dakle, mislite li da je ovo istina ? I ako je tako, da li će se to regulisati na neki način ? Jer, iako je prostitucija legalna, ili barem polulegalna na zapadu, opet ja nikako ne mogu da gledam na nju, kao na svaki drugi normalan posao.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti