Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Najčudniji zakoni koji se odnose na seks

elitemadzone.org :: MadZone :: Najčudniji zakoni koji se odnose na seks

[ Pregleda: 2727 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Aleksandar Marković
Part Time Freelance Journalist

Član broj: 219
Poruke: 5220
213.240.54.*

Sajt: www.akcenat.info


+8 Profil

icon Najčudniji zakoni koji se odnose na seks25.09.2006. u 10:33 - pre 213 meseci
U Sjedinjenim Američkim Državama postoje brojni zakoni, usvojeni pre sto i više godina, koji na prilično restriktivan način regulišu seksalne odnose i mada se oni davno ne primenjuju i dalje su na snazi.

Pravnici kažu da bi sudovi morali da ih poštuju kada bi se neko na njih pozvao i zbog toga apeluju na zakonodavce da konačno naprave reviziju. Evo samo nekih od najčudnijih takvih propisa. U Aleksandriji (Minesota) ni jedan čovek ne sme da vodi ljubav sa ženom ako mu dah zaudara na beli luk, crni luk ili sardinu. Žena u tom slučaju ima pravo da pozove policiju i zakon nalaže da čovek mora da opere zube. U Amesu (Ajova), muz nakon seksa sa svojom zenom ne sme da popije više od tri gutljaja piva dok još leži u krevetu sa njom, ili dok je drži u naručju. U Bozemanu (Montana), postoji zakon koji zabranjuje svaku seksualnu aktivnost između osoba suprotnog pola u dvorištu kuće nakon izalaska sunca, ali samo ako su ljubavnici potpuno goli. Ako bilo šta imaju na sebi mogu da vode ljubav.
U Siuks Falsu (Južna Dakota), svaka hotelska soba mora da ima dva kreveta. Ako par iznajmljuje sobu na jednu noć, između kreveta mora da bude najmanje pola metra prostora, a seks na podu najstrože je kažnjiv. U Hestingsu (Nebraska), svaki gost u hotelu mora da dobije čistu i ispeglanu košulju za spavanje. Ni jedan par ne sme da spava go, niti sme da vodi ljubav ukoliko ne nosi košulju koja se dobija na recepciji, a recepcionar ima pravo da to u toku noći proverava. U Njukastlu (Vajoming), postoji specijalna naredba koja izričito zabranjuje seks unutar velikog frižidera za meso, koji ima svaki restoran. U Norfolku (Virdžinija), ni jedna žena ne sme da se pojavi na ulici ukoliko ne nosi steznik. Postojao je i specijalni službenik - inspektor za steznike - koji je bio zadužen za kontrolu.

U Merivilu (Misuri), međutim, nošenje steznika na ulici najstrožije je zabranjeno. U obrazloženju takvog propisa stoji: Normalnom Američkom muškarcu ne sme se uskratiti zadovoljstvo gledanja zaobljenog, nesputanog ženskog tela . U Ker d Alenu (Ajdaho), zakonom su zaštićeni parovi koji vode ljubav u kolima. Policajac ne sme da priđe i zakuca na prozor.

Ukoliko postoji i najmanja sumnja da se u kolima vodi ljubav, mora policiskim automobilom da se zaustavi na pristojnoj udaljenosti, zatrubi tri puta, a onda sačeka dva minuta pre nego što priđe kolima. U Heleni (Montana), žena ne sme da pleše na stolu u salunu ili baru ukoliko
na sebi nema bar 500 grama odeće. U Liberti Korneru (Nju Džersi), zabranjeno je da ljubavnici zatrube dok vode ljubav u kolima. Ukoliko to u zanosu ipak urade, sleduje im velika novčana kazna. U Karlsbadu (Nju Meksiko), zabranjeno je da parovi vode ljubav u parkiranom vozilu za vreme pauze za ručak na poslu, osim ako na prozorima kola nemaju zavese. U Floridi, ako ste neudata ili razvedena žena ili udovica, ne smete da skačete padobranom subotom popodne. U Termontonu (Juta), ženama je zabranjeno da vode ljubav sa muškarcima dok se voze bolničkim kolima. Ako uhvate ženu da to radi, biće optužena za seksualno zlostavljanje i njeno ime će biti objavljeno u lokalnim novinama. Za muškarca, međutim, to ne važi.

link
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Najčudniji zakoni koji se odnose na seks

[ Pregleda: 2727 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.