Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Najludji Spam koji ste primili

elitemadzone.org :: MadZone :: Najludji Spam koji ste primili

[ Pregleda: 901 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8064



+1748 Profil

icon Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 11:05 - pre 15 meseci
Sredjujem Mail foldere i odavno nisam citao Spamove !

Procitam par i lepo se nasmejem .

Evo upravo sam dobio od Nekog divnog coveka 1.2 Miliona $ ne pise kojih valjda USA

Da li stvarno Neko naseda na ove Budalastine ?


It will be advantageous to you and your family if you read my letter with an open mind.

My Name is Mark Pincus, you can look me up on Forbes.

I spent my 20s in a series of jobs that never stuck, By the time I was 28 I felt lost. I went to temple for the High Holidays for the first time since I was a kid because I couldn't follow the Hebrew, I started writing in a notebook. I wrote about my failed dreams and how I felt like a passive follower on my life journey not a passionate protagonist.

Adding to my Book of Life has become an annual commitment for the past 28 years. I have come to call this “partnering with my future self.” Each year I ask what future Mark would thank present Mark for doing. I then commit to making it happen.Through this practice, I have changed my life—gaining the focus to improve habits, relationships, and build companies.

When a community comes together to solve its own problems it reclaims its agency and becomes emboldened. This community focus is core to my giving philosophy, which is shaped by a desire to facilitate entrepreneurial ingenuity so that people can take sustainable and regenerative action in their communities.

I am motivated by the forces that shape me. I hope my children can live in a world that is regenerative, biodiverse, balanced, and thriving. To that end, I plan to end poverty in my community as much as I can, You are my community.

It is with great joy that I am launching the Future Self Project. This Project is basically helping to change the future of generations to come by helping random individuals build generational wealth.

If you received this letter, You have been cautiously selected to be a beneficiary of my Future Self Project, What this entails is quite straightforward. We will be giving you $1.2 Million, No Strings Attached!

All I need you to do is confirm your Full Name and Full Address and I will provide you with further instructions on how you will be paid.

The problems we face are human problems and therefore are capable of human solutions.

Mark Jonathan Pincus
 
Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
Poruke: 11572



+2610 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 11:26 - pre 15 meseci
Hehe

Ja sam se dopisivao sa jednom prelepom Amerikankom Katie koja je zaglavila u Siriji.
Ponudio sam joj bio novac i da dodjem da je izvucem, al mi se posle nije vise javljala. :)

_--------------------------------------


HVALA NA LJUBAZNOM ODGOVORU.

Drago mi je čuti vas, moje ime je Katie Higgins iz Severna Parka u Marylandu, Sjedinjene Države. Ja sam američki plavi anđeo. Nalazim se u Siriji, nadam se da je sve u redu s vama? Radim s mirovnim snagama Ujedinjenih naroda u Siriji na ratu protiv terorista. Trenutno sam u Siriji na daljnjim zadacima. Svaki dan nas napadaju pobunjenici i auto-bombe ovdje u Siriji. Američka vojna baza nalazi se tri milje od grada Damaska, uz autocestu koja povezuje granicu sa Sirijom.

Tijekom naše spasilačke misije za jordanskog pilota (taoca) u ISIS Oil Facility, došlo je do posebno brutalne vatre u Ragi, glavnom gradu Isisa u Siriji, nakon što smo ih porazili, naišli smo na dvije kutije s grbom u kojima se nalazi ogromna količina novca koja pripada sponzora i podupiratelja ISIS-a, za koji vjerujem da je novac bio namijenjen za kupnju oružja i streljiva, pa smo se s 9 časnika mornarice dogovorili u toj spasilačkoj misiji da će novac biti priložen i podijeljen među svima nama. Nakon što smo podijelili novac, u svom posjedu imao sam iznos od 4,7 milijuna USD (četiri milijuna, sedamsto tisuća američkih dolara.

Položio sam ovaj novac kod Security Cargo Company preko njihovog agenta ovdje u Siriji. Tako da trebam vašu pomoć da evakuiram svoj dio novca iz ove zemlje (Sirije) u vašu zemlju. Želim da budete moj korisnik i primite fond i čuvate ga na sigurnom dok vas ne budem mogao upoznati. To je bio razlog zašto sam vas kontaktirao jer mi je hitno potrebno premjestiti ovu kutiju odavde jer planiraju premjestiti neke trupe iz Sirije i ja sam među njima. Sada mi ne preostaje ništa drugo nego premjestiti ovu kutiju na sigurno mjesto bez ikakvog odlaganja.

Jasno mi je da biste se mogli bojati ovog prijedloga, ali želim vas obavijestiti da sam sklopio solidne dogovore s tvrtkom Security Cargo koja je specijalizirana za diplomatsku dostavu i obećali su da će fond isporučiti diplomatskom metodom bilo kome odredišta po mom izboru. Ovu će isporuku legalno obaviti Security Cargo Company i neće postojati nikakav oblik rizika u procesu, a novac će biti sigurno zapečaćen u diplomatskoj kutiji, a diplomatska kutija će vam biti isporučena u vašoj zemlji od strane diplomata . Odlučio sam vam nadoknaditi 30% ukupnog novca jednom nakon što vam novac bude dostavljen, dok će ostatak biti moj investicijski kapital u vašoj zemlji.

U međuvremenu vam je jasno da Sigurnosna Cargo Company nije upoznata sa sadržajem kutije, samo ćete im reći da je kutija vaše obiteljsko blago, Vi ćete preuzeti kontrolu i postići dogovor s njima o isporuka kutije vama, u skladu s diplomatskim aktom o isporuci Ujedinjenih naroda, Napomena; Ne znam koliko ćemo dugo ostati ovdje i moje odredište jer sam ovdje preživio dva bombardovanja, zbog čega sam tražio pouzdanu i pouzdanu osobu koja će mi pomoći da dobijem i uložim Fond jer ću uvjeriti njihove zemlje podrijetla da investiraju i započeti novi život kao umirovljeni vojnik časnik.

Nadam se da je moje objašnjenje vrlo jasno, ali ako trebate dodatna pojašnjenja, javite mi i javit ću vam više, želio bih vas obavijestiti da ovdje u vojnom baznom logoru ne koristimo mobilni telefon, mi samo koristimo radijske poruke i elektroničku komunikaciju, stoga nastavite komunicirati putem e-pošte u svakom trenutku. Na kraju, želio bih da odmah odgovorite na ovaj prijedlog, vaš hitan odgovor bit će vrlo cijenjen prije nego što krenemo. Molim vas da čekam prihvatljiv odgovor čim pročitate ovo pismo.
Sve je pod kontrolom; nema razloga za brigu.
Čekat ću da mi se javiš.
Pozdrav
Katie Higgins.






--------------
E super. Bas sam ostao bez para. Ako moze adresa pa da dodjem da to sredimo ili ako treba mogu vam i uplatiti na racun novac ako vam treba za troskove, koji cu uzeti iz banke na kredit, al najvise mogu 18,000 EUR.ako vam nesto znaci.
Meni je dosta i 20% od tog novca.
Samo mi posaljite neki racun paypal i sl.

Hvala unaperd!

(c) 1982 sinclair research ltd
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
Poruke: 9446
*.static.isp.telekom.rs.



+10246 Profil

icon Najludji Spam koji ste primili - Dragi dobri prijatelju!14.12.2022. u 11:31 - pre 15 meseci
Odlična tema!

Dobio sam jedan skoro, toliko je "dobar" da sam ga sačuvao!




OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
Poruke: 11572



+2610 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 12:03 - pre 15 meseci
Auu, ove gospodje Julia i Dzilija se bas ispruzile, alal im vera :D
Java ladno milioner.
(c) 1982 sinclair research ltd
 
Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8064



+1748 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 12:53 - pre 15 meseci
Prema mojih 1.2 Miliona i niste dobili bas neke sume


Nego imam i ja jedan direktno od UN od Svetske banke !! Nude jos vise i to ne samo meni vec su odabrali nas 40 ! Za Kompenzaciju

Odobrio Licno Gen. Sec. António Guterres




Dear Beneficiary.

 

This is to inform you that the United Nation Organization in conjunction with the World Bank has released the 2022 compensation Fund which you are one of the lucky 40 winners that the committee has resolved to compensate with the sum of US$2,500,000 ( Two Million Five Hundred United State Dollars) after the 2022 general online compensation raffle draw held last WEEK during the UNCC conference this year with The Secretary-General of the United Nations Mr. António Guterres in Geneva Switzerland. This payment program is aimed at charities / fraud Victims and their development to help individuals to establish their own private business/companies.

 

Your E-mail was randomly selected among others to receive this Fund through our International Micro Soft Network during the compensation Ballot survey/draws.

 

Therefore, contact Engineer Account Mrs Kristalina Georgieva, he is our representative and also United Nation`s Coordinator in United State of America that will organize with you in Dispatch or handling Your DISCOVER CARD to your Destination.You are to make sure that you received the UN Approved DISCOVER CARD in your names which is in list

founds in names of U.N world list to receive this UN Guest Compensation.

 

We are at your service.

 

Many Thanks,

United Nations Liaison Office,

Mr Younge lvan




UN mi nude Samo 2.5 Milona US $

Valjda sam zasluzio
 
Odgovor na temu

goranvasiljevic

Član broj: 151967
Poruke: 298



+28 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 20:02 - pre 15 meseci
Skoro sam imao ponudu na instagramu da uložim u bitkoine. Na uloženih 100 evra dobijam 1000 itd. Na 1000 dobijam 10k. I to zarada stiže za 8 sati..
 
Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539
Poruke: 2679



+690 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili14.12.2022. u 21:41 - pre 15 meseci
Baš ovako, bez razmaka iza znakova interpkuncije, bez paragrafa, itd.
Ali, ono: Ja se ne plašim istine, tukla sam pandure :)
Citat:
Ja sam pevacica Danijela Vranic a istazujem paranormalne pojave i to znaci imati para i imati ih normalno.Dacu vam dosta korisnih podataka i prica.Ja se ne plasim istine tukla sam pandure.Eh Bogdana Todorova sam znala on je bio spijuncina blizak sa urednikom treceg oka,njega su magovi i sluzbe smakli on je spijunirao miru markovic nema sta nije radio.On je sebe izlecio od raka testisa svojim metodama kalote i ostala cuda a mnoge zene je izlecio od raka dojke.On je preko mog prijatelja bibliotekara i knjizevnika Darka Habazina objavio knjigu gde ismejao zenu i decu sveze ukebani muz zena dizala sa njegovog racuna njemu nije ni za pivo ostajalo.Sinu obezbedio trosoban stan u novom sadu i nije zavrsavao faks i sojke dovodio i koji cirkus.Smaknut je od sluzbi i entiteta jer je hteo vecu korist za sebe a mnogi kazu naucnici i ugledne osobe koje znam sramota je da jedan naucnik urinira tj pisa po porodici a porodica je svetina za neke svetinja za neke svetina u svakom smislu te reci.Njemu nista nije sveto a on je spijuncina.Ja sve znam i udbase i krimose i spijune i estradnjake.Svi listovi cenzurisu sve informacije istine ama bas zaista.Eh ja sam u programu knjige znanja kada sam slavila sa solarnim uciteljima na knjizi znanja 19 februara univerzumsku novu godinu tada se virsu covid 19 rasirio na utakmici Atalanta protiv Valensije igrane bas 19 februara u svakom smislu te reci.Po Knjizi Znanja 19 dimenzija je dimenzija atlatntidjana oni su stariji od adama i eve oni su ustrojitelji kosmosa.Moja sestra je defektolog rodjena 19 februara 1972 ona je donela svima smrt i jedinom detetu koje je rodila i kumu koji je muvao odbila ga jedva je pristala da bude kuma i poginuo je u udesu i svim muzevima je donela smrt ama bas zaista.Kada je otisla u norvesku da radi platila silne pare da nostrifikuje diplomu i kaze pobegla brze iz norveske nego sto je otisla a kaze tamo je pokusala sucid.Tamo kaze ne moze kao u Srbiji da od nekoga pozajmi pare da ne vrati da predje drzavu za poreze i komunalije ama bas zaista sve drzava na klik misa skine bitkoini i vancoini elektronski novci i ostala cuda.Tamo je fasizam kaze ona tamo predsednik ide autobusem ne znaju da je predsednik naredile mu tajne sluzbe ama bas zaista u svakom smislu te reci.Dok pedofilija i mucenje dece i preprodaja vladaju.Jos ta moja sestra rece dok je prepisivala knjigu znanja izbacila ju je celu podsvest na povrsinu sve prosle zivote sve gde je zivela i koga je ubila i ko je nju ubio i osvestila je zbog cega je svima donela smrt sa kojima je bila i Knjiga Znanja izbacuje podsvest na povrsinu i skida tabue i tako anihilira to sve.Ona pomaze esenciji da se izbori sa egom a ego su lazne uloge za drustvo da bude sou veci Esencija se ne rastvara mi nismo stvoreni mi poticemo esencija se ne rastvara kao sto je u esenciji maka sadrzan heroin kada se mak unisti a u kantarionu u esenciji je njegovo ulje.Esencija je postojala pre svih kosmosa nadzivljava smrt i sve dimenzije.Taj 19 februar istovremeno tuzan i radostan dan kao hriscanima najtuzniji dan veliki petak a trebao bi biti najsrecniji kao svinja da peva dok je kastriraju i kolju a to je to svet se zasniva na negaciji i egu ko govori ne ceo svet ce ga obozavati.Kao Hindusi sto pevaju i plesu dok svoje drage kremiraju i ispracaju.Svet se vrti oko kastracija i menstruacija a kastracije su bog a mesecnice djavo a meni je musliman sa kojim sam bila odsekao klitoris i stidne usne kastrirao me je kao svinju i povukla sam se nisam necista pastuvica nego cista kastrirana menstrualka a seks stvara stid i zlobu ljubavnici postaju neprijatelji ama bas zaista seks spusta na nivo ispod nivoa zivotinje.Poretke treba ustrojiti moraju biti ustrojeni.Stvaralac je dao nama u cakrama moc uz pomoc koje bi mogli stvarati kosmose i zivu materiju a seks i ta kundalini energija blokira tu moc i stvara stid i zlobu i nema te stvaralacke moci.Koji cirkus to je kao u rimskom mitu-timu kada je Bog poljoprivrede i vremena i smrti kastrirao svoga oca urana to je razdvojilo nebo od zemlje zato kada pada kisa nebo i zemlja teze da se spoje a od uranovih testisa nastala Venera-Verena-Nevera.Cim je Uran-Runa-Urna usao u znak bika znak svoga pada kojim vlada Venera-Verena-Nevera vraca svoje testise svoju veneru i uvek Uran bezuslovno vreme zbrise Saturna koji je uslovno vreme kao pre 84 godine kada je Uran bio u biku izazvao je 2 svetski rat i pad berze.Sa kovidom sve vestacka inteligencija preuzima strojevi tj štrojevi sve preuzimaju idemo putem vojnickima strojevima tj štrojevima koracima oka bistra vazniji smo od kastriranih menstrualki i menstrualnog ministra darije sisic trepavcevic a niko nas nece izbaciti iz vojnickih strojevi koraka.Prvo pandurski sati saturn kastracije ogranicava urana posle virus se siri Uran kundalini a opet sukob kastracija i menstruacija.Eh Srbi slave dan obrezivanja Isusa 14 januar srpsku novu godinu a svaka muslimanka kastrirana menstrualka slavi dan kada su joj odsekli klitoris i stidne usne celiva kalemarske makaze kao vinova loza.Da je Adam-Dama evi odsekao klitoris i stidne usne ne bi imala cega da se stidi i ne bi bio izbacen iz raja i ne bi mu gurala uloske u usta.Nekalemljeno drvo radja kisele plodove a kalemljeno slatke plodove.U braku-mraku-raku-zraku radi se samo ko ce koga kastrirati tj ustrojiti ko ce kome gurati uloske u usta a sta dalje reci i ko ce koga energetski iscpreti energetski vampirizam.Veze su obreze zavrsavaju se kastracijom.Eh ovo ukoliko iskoristitite postacete poznatiji od Paula Koelja u svakom smislu te reci.Ja sve znam ne plasim se nicega.Ovo ce vam koristiti u svakom smislu te reci.Internet je tehnoloski komunizam rodovska zajednica vincanskog tipa drzava se rastvara u narodu u svakom smislu te reci.Kao kad prepisujemo knjigu znanja preko cakri odmah smo na plejadama ili sirijusu ili jupiteru ne moramo bilionima godina putovati do tamo.Tako i ovaj mejl odmah stize do vas kao mesenzer i internet poruku saljete u kinu ili senegal ili madagaskar ne morate putovati mesecima ili danima ili satima tamo brodovima ili avionima.To je telepatija.Sve ovo ce vam vise nego koristiti u svakom smislu te reci ama bas zaista...............

Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.
 
Odgovor na temu

Bora Sonar

Član broj: 347539
Poruke: 19



+74 Profil

icon Re: Najludji Spam koji ste primili15.12.2022. u 14:33 - pre 15 meseci
Ja sam dobijo konzervu na koju piše SPAM , kad pogledam ono čis bakar . Luđi spam nisam video nikad za svoj život .

PING!
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Najludji Spam koji ste primili

[ Pregleda: 901 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.