sto se tice varanja...kako ja varam,a na svakom ispitu se pripremim za varanje,za nedaj Boze.Uglavnom tokom ispita moram da konsultujem puskice.Cela leva i desna ruka od rucnog zgolba do pola nadlaktice mi je ispisana bitnim definicijama.Tesko da neko sumnja u nesto.Fazon je u tome,sto tako nesto mozes koristiti jedino tokom zimskih meseci,mislim kad ne nosis kratke rukave.
Varijanta 2 koju konstantno primenjujem na ispitima i to vrlo uspesno,je puskice pod kais.
Kako da objasnim,dugacke trake,pa ih stavis da jednim delom idu u pantalone a drugi deo izviruje i pantalona.To sam na svim ispitima sem socijologije(koja je boza ispit) koristio.Uglavnom sam stavljao 4-5 traka,na kojima sam bitne stvari sitno ispisao(moze da se procita naravno).Bitna stvar je da obavezno nosis kosulju otkopcanu(makar bilo i toplo) zato da kada kontrolori prolaze mozes lako (jednim pokretom ruke-tela) poklopiti puskicu donjim delom kosulje.Razumes?
Ne znam kako bih ti to ilustrovao,nadam se da si me razumeo.Pazi definitivno koristi,mene za ovih 20-tak ispita nikad nisu uhvatili.Jako bitan momenat je i to sto ti ruke u tom slucaju ne koristis puno,pa nema razloga u sumnju(kao kada bi recimo vadio puskice iz dzepova)
Sta ce biti za 5 meseci vise niko ne sme ni da predvidi,ali ako dozivimo 6-ti mesec vi cete biti nas nezamenjiv covek