Sto se tice Ferrarija,ja sam njihov "fan",ali moramo objektivno da zakljucimo da "nije svaki dan Badnji dan",po analogiji ni "svaka sezona nije "Badnja" sezona".
Ferrari ima dominaciju od,slobodno mozemo reci i 1998,kada je Mika Hakkinen prakticno u zadnjoj trci uspeo da izbori titulu sampiona,a trku pre Suzuke,je valjda za par bodova vodio Shumi.1999 u prvih nekoliko trka,Ferrari je pokazao ko je gazda,zatim dolazi ta famozna VN V.Britanije,i Shumijeva nesreca,koja ga odvaja od staze sve do predzadnje trke.Mika Hakinen te godine nije imao konkurenta,tako da je na kraju osvojio titulu,ali treba pomenuti da je Ferrari ipak uspeo da osvoji titulu u konstruktorima.Koliko je nadmocan,videlo se i u trci posle V.Britanije,kada su Irvine i Mark Gene,ostvarili dvostruku pobedu.Hakinen je titulu osvojio zato sto nije bilo Shumija.
Sezona 2000-te godine-pocinje prava dominacija Ferrarija.Sve do 2005 su dakle osvajali sve i titulu konsturktora i Shumi titulu svetskog prvaka,znaci 4 sezone apsolutne dominacije.Rekord za rekordom su probijani.Videli smo da cak ni nova pravila prosle sezone nista nije promenila,Ferrari i Shumi su isli samo napred...
...zasto sam ovo napisao...
logicki i filosofski gledano,zivot je pun uspona i padova.Bukvalno u svakoj sferi naseg bivstvovanja.Protiv-prirodno bi bilo da ce Ferrari konstantno imati period uspona do beskonacno godina u buducnosti.Taj uspon koji je ekipu Ferrarija karakterisao od 1998-200X godine(uze gledano od 2000-200X godine) ce kad tad prestati.Pretpostavljam da ce tada Shumi i otici iz F1 posto on vise nema sta bi novo osvojio.
Moja verzije kraja Ferrarijeve dominacije su:
1.Shumaher izgubi sve ambicije,nema motiva za jos titula,kvalitet njegove voznje opada,cesta odustajanja...krah ferrarija.
2.Ferrari kao proizvodjac upada u krizu,posle godinu-dve vise nema konkurentan bolid,manjak finansija,iz nuzde se angazuju manje kvalitetni domaci(Italijanski) vozaci(kojima je bio zivotni san da kako tako voze za Ferrari).Krah kroz godinu dana mozda i manje.
3.Kombinacija ovog 1. i 2.
4.Krah Formule1,zbog konstantne dominacije Ferrarija,pad gledanosti i posecenosti F1 takmicenja,pad zainteresovanosti sponzora,ekipa po ekipa odustaje od daljeg takmicenja posto nemaju interes poslovanja sa gubitkom...krah Forumle 1 i Ferrarija kao ekipa F1(ne i fabrike automobila) kroz 4-5 godina(koliko bi trajao taj proces).
5.Eventualni teroristicki napad za vreme neke od trka F1,pretpostavljam momentalni krah Formule 1 samim tim i Ferrarija kao ekipe
6.Samoinicijativno povlacenje Ferrarija iz F1,zbog politickih/ili finansijskih razloga ili pak neceg treceg.
7.Ulazak "novog" giganta u F1,koji bi napravio bolid u svemu bolji od Ferrarijevog,angazovao Shumahera ili neku novu nadu (ili aktuelnog vozaca sto da ne) i kroz 1-3 godine izbacio Ferrari iz konkurencije za titulu prvaka.
Eto ovo je neko moje vidjenje situacije.Ovo su po meni realni kriterijumi za "krah" ferrarija(koji ja nikako ne bih zeleo posto sam njihov navijac).
Ako sam nesto izostavio dopunite me.
pozdrav
Sta ce biti za 5 meseci vise niko ne sme ni da predvidi,ali ako dozivimo 6-ti mesec vi cete biti nas nezamenjiv covek