Ja bih ti preporucio 406 HDI.Moj komsija je sa njim od 2000-te godine presao 300000 km i auto idalje radi perfektno,ni jedan jedini kvar nije imao.Doduse sada kad ima ovoliko km,kad je hladno malo duze traje verglanje pri paljenju ujutru,ali nikad mu se nije desilo da ne moze da upali tj.uvek upali iz prvog puta,ali recimo umesto 1 sekunde verglanje traje 3-4 sekunde.
Unutra je iako je sa 300K km skoro kao nov,jedino mu je volan izguljen zbog sugave lavlje kandze.Inace njegov je full oprema bez koze,a to ti izmedju ostalog podrzazumeva 4X elelektro podizaci(serijski samo 2X),kvake i retrovizori u boji karoserije(serijski mat crne),maglenke,tamna stakla,automatska klima(serijski nema klimu),bord kompjuter(serijski samo indikacija spoljasnje temperature i sat),fabricki radio sistem koji verovao ili ne zvuci odlicno(bez preterivanja),xenon farovi(dusu dalo za nocnu voznju),metalik farba...i jos po nesto.
Imam ja negde katalog 406 ali ne mogu da ga nadjem u kutiji je,secam se da postoje 3 niva opreme i da je glavna razlika medju njima kvalitet stofa,i neke sitnice u detaljima.
Sta ce biti za 5 meseci vise niko ne sme ni da predvidi,ali ako dozivimo 6-ti mesec vi cete biti nas nezamenjiv covek