Citat:
Mobtel: Ali posto ko sto rekoh Mi Srbi svemu doskocimo Valjda ce se neko od Nasih Postenih Carenika sa Horgosa ili Kelebije naci da progleda malo kroz prste...
E, upravo da ne bi bilo ovoga mi se svidja potez vlade da se uvoz dozvoljava na osnovu broja sasije a ne na osnovu necega sto neko ocita sa nekog instrumenta, a ako mu se ubaci 100 EUR-a u dzep moze malo drugacije da ocita. Nemojte me pogresno razumeti, ja bih kao i svi voleo da nema nikakvih ogranicenja, a kad ih vec ima onda je bolje da se spreci uticaj ljudskog faktora - ajd nek neki carinik bude hrabar pa propusti vozilo kad se ta greska bilo kad kasnije moze otkriti za minut. Mislim, zamisli, propusti te carinik a onda jednog dana, posle 5 godina, zaustavi te policajac, uzme motorolu i kaze "alo, vrabac, proveri broj AXCDE12345 da li ispunjava EURO3... sta kazes ne ispunjava... vidi ko je to carinio i otkucaj jedan nalog za hapsenje..." Znam ja da bi pojedinci voleli da nesto tu moze da se muva, ali to bi bilo lose iz 2 razloga, prvo sto zakon ne bi bio isti za sve, drugo sto bi neko nezasluzeno punio dzepove. Ma koje dzepove, slamarice, sefove i racune po svajcarskim bankama.
Citat:
H@usto®: Mada, kada prodje par godina, pa dodje '07., 08.,.... cene ce pasti i onda ce u principu biti isto kao kada bi u sadasnje vreme pustili vozila od '95, tj naci ce se i za Rajka kapa.

Sve si ti to lepo smislio, samo me cudi da nisi predvideo da ce ovi nasi da se sete pa da traze EUROO4 kad EU uvede EURO5 :-(
Boze,
daj mi smirenost da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,
hrabrosti da promenim ono sto mogu
i mudrosti da to dvoje razlikujem.