E, no hard feelings, ali jak ces mi ti biznismen biti kad ni naziv prodavnice ne mozes sam da smislis, vec drugi to moraju da cine umesto tebe. Gde ti je masta covece? Ili jednostavno nisi zeleo da se smaras time... bolje je da to neko drugi umesto tebe odradi, a ti ces posle doci na gotovo?
Sex is like poker: If you don't have a partner, you better have a really strong hand.
12.12.2005. u 23:05
Goran Mijailovic Not available
SuperModerator Član broj: 12684 Poruke: 4897 217.24.27.*
Pazi, naslov mora da bude neko zvučno ime, nešto što će ljudi lako zapamtiti i nešto što će uvek pamtiti. Ukoliko uzmeš ime Tehno Đoka, ovako javno na forumu tražim 200€ zbog predloga za ime :) Ime ne mož' da omane.
p3j4: E, no hard feelings, ali jak ces mi ti biznismen biti kad ni naziv prodavnice ne mozes sam da smislis, vec drugi to moraju da cine umesto tebe. Gde ti je masta covece? Ili jednostavno nisi zeleo da se smaras time... bolje je da to neko drugi umesto tebe odradi, a ti ces posle doci na gotovo?
Gledam po forumu razne teme gde ljudi poput tebe napusavaju ljude koji zamole za neku "pomoc" i nije mi jasno u cemu je fora. Ono kao dolazis na forum kako bi provocirao ljude jer si ti Super Genije!!! Ja sam zeleo da cuje pametne ideje ali izgleda da se ovde gubi na ozbiljnosti. Sta si postigao ovim sto si napisao? Nisam postavio temu tipa: sta mislite da li sam treba da se odlucim za naziv ili da poslusam p3j4-ja.
Hvala Deda Mraze na podrsci, vise me izludese ovakvi pametnjakovici!
Posto imam vremena za odluku oko imena tri puta merim, smatram da je naziv vrlo bitan fakor.