Citat:
bordzija: Sto pitash ako sve znash : ))))))
Pitam sta je best buy trenutno (odnosi se i na dostupnost uredjaja na trzistu, dzaba mi nesto sto je jeftino i dobro ako ga nigde nema itd) i zasto je best buy jer obicno sitnice preovladaju izmedju 2-3 konkurenta na trzistu.... a ispade kao da sam pitao poredjenje Dacia Logan vs. Porsche 911 Turbo.
Citat:
oceanblue: to ti je isto kao da pitas ko je bolji...fica ili pasat....ima nova midea sa inverterom i kosta 29.000 din.(samo jedna vrsta). lg mozes da uzmes za 23k.ja sam takvu danas instalirao es-h126llao.to ti je moj savet specijalno zbog toga sto sam licno cuo u jednom prodajnom objektu da se cela jedna serija midee(ne znam tacno koja-ali jeftinija)vraca od strane kupaca zbog tehnicke greske..pa sad ti vidi!!!
Na sta se misli da li je bolji Fica ili Pasat? Galanz vs. Midea ili..?
Da nije to sto se vraca na reklamacije Midea ona nova lepa, tamnijeg izgleda, mrzi me sada broj model da trazim?
Taj LG bi trebalo da je onda best buy za 23k.. ali pitanje je koje su zapravo razlike izmedju Midea, Galanz i tog jeftinijeg LG-a? LG ima svoju seriju koja kosta oko 45.000 din, moguce da je to pravi LG a ova jeftinija varijanta za istocna siromasna trzista, mada ko ce to znati...
Uglavnom da li neko zna to sto se u Tempu prodaje Midea - da li je 9 ili 12-ica? Po ceni bih rekao da je 9, ali ipak Tempo ima nize cene na trzistu pa moguce da je 12-ica..
Naravno ostaje problem transporta jer tesko da moze da stane i spoljna i unutrasnja jedinica u kutijama u putnicki auto...
There are wars that can't be won.
IT'S ALL THE SAME,
ONLY THE NAMES WILL CHANGE.