Prijatelji, idem za Holandiju avgusta pa mi treba mala pomoc! Planiram da dovezem neki auto koji je na granici standarda (euro3) a cija cena ne prelazi vise od 1500 evra. Sto znaci da sam oganicen verovatno samo na havarisana vozila. Da li je neko upucen u kupovinu ovakvih profila vozila i da li ce da mi policija EU praviti problem oko dovozenja (cuo sam da ti dobijesh dokument da je auto takav-kakav je i ne mogu ti nista)??? I da li neko ima slicna iskustva u tome??
I da li uopste mogu da se nadju vozila koja su malo ostecena ali normalno u voznom stanju i da ispunjavaju euro3 i da su po toj ceni???
unapred hvala
p.s. da li neko zna sajt sa polovnjacima ili cak havarisanim vozilima a da ima opcija da se bira euro3??? Posto na svim sajtovima kojim sam bio ne znam da li ispunjavaju euro 3 ili ne??? Tako da je glupo da gledam kola ako ne znam da li ispunjavaju euro3 standarde
Ja mislim da je uredbom vlade srbije dozvoljen uvoz samo NEHAVARISANIH vozila koja zadovoljavaju Euro 3 norme... A i za 1500 evra tesko mozes naci euro 3 vozilo a da nije bas znacajno havarisano...