Nisam se obratila firmi, ali eto putem ES foruma problem stiže i do Marketing Assitanta (bez s), nije mala stvar

, a i darkogojcic je sve lepo objasnio, cak i napisao pismo umesto mene.
Sad moja pitanja za vas, naravno ako vas interesuje :
Zasto bi se neko toliko upinjao da pobije moju tvrdju, osim ako nije po nalogu poslodavca, jer je “pojava” rasirena, pa da se sasece u korenu ?
Ne zaboravimo da je ES ogroman forum.
Zasto neko pise jedino na temi o akumulatorima, a skoro u svim postovima promovise BC ? OK, postujem, ali mi je malo cudno. Dalje, registruje se na forum u trenutku kad je diskusija pocela, Datum registracije: 02.05.2011. (pogledajte profil). Pri tome sam ja :
“zaboravljena, izgubljena”,
"Ocigledno niste se lepo snasli za iznosima”, usput
“Slazem se ali kako mi sada da poverujemo da Tamara zaista 100% prica istinu?”.
Dakle taktika : smusena, izgubljena zena, ko zna koliko su joj novca vratili, sve je pogresno shvatila, pustite vi nju, BC je super.
Uz to Darko ne radi u BC, nego u bezimenoj “firmi” a zna sve pojedinosti o BC i poslovanju istog ? A njegova firma i BC samo saradjuju: “kupili smo kao firma nekoliko puta akumulatori”. Cudno ?
Ili mozda, ipak, radi ?
Citat:
darkogojcic80:. Ali ista prica ti je i Optima
isto mozes i nju da kupis u Battery Centry*,
a mozda i u nekim drugim mestima. Naravno Blue.
Odgovorila sam ti zato sto si od ranije na temi, odgovoricu i drugima, ako hoce, izuzimam Darka, jer smatram da radi za BC i da su mu nalozili da pise, tako da to ne bi bila forumska diskusija. Svako zeli da vidi stvari onako kako hoce (ili mora po nalogu ? ), slucaj je do detalja opisan, ne vidim potrebu da dalje raspravljam o akumulatorima, bar dok Tudor ne crkne, s tim sto cu jedno mesto na kome je “važan svaki kupac, uključujući i Tamaru” zaobilaziti u sirokom luku.
______
*Znam da nije jezicki forum, ali ako je Battery Centar, onda je u Batery Centr
u i da, bilo bi zaista pozeljno da se ljudi opismene, nauce barem engleski, pa pisu po forumima. Mislila sam da je Darko Slovenac (slovenacko prezime, mislim) , toliko gresaka, ali : “ako sam ja kriv, to znaci da je Darko kriv, a ne svi
Srbi. Pozdrav!”