trunka: Kao prvo, koncert nije uopste bio ' tezgaroški', a najmanje da su RHCP 'tezgaroši'. ... Pa ljudi šta ste bre očekivali?!!!
Ni ja se ne bih vratila na bis, posle onolikog zviždanja i bacanja flaša na binu - (Sramota me je sto sam bila deo tog seljačenja!)...
Koncert je bio EXTRA...profesionalno odrađen....!!!! a grupa je svirala onoliko za koliko je bila i plaćena. A to što su naši 'divni organizatori' prosirili vest da ce svirati 2 sata, to je drugi problem!Navukli su ljude da dodju, a platili tek onoliko koliko je potrebno da bi se pepersi pojavili..
Ne budite takvi!! A sto se tice saopbracaja- opet su nasi divni organizatori krivi sto nisu postavilo saobraćajce d amalo regulišu saobraćaj.
A sto se tice izbora pesama...pa ko vam je kriv sto niste fanovi pepersa, pa ne znate novi album, nego ste samo došli da biste mogli reci da ste bili na VELIKOM IMENU!!
Isplatilo se sve cimanje, sve vreme i sve pare koje smo dali za ovaj koncert!!! I opet bih ponovila!
A vi, ubuduće, nemojte da idete na koncerte velikih grupa, jer očigledno da niste dorasli takvom izazovu!!