Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje

elitemadzone.org :: MadZone :: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje
(Zaključana tema (lock), by pajaja)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 7685 | Odgovora: 105 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Kosta ******um Rex Persia
Bor

Član broj: 44544
91.150.109.*

Sajt: www.enterprise-fan-season..

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:05
Citat:
Attina: Nisam nikada bila u Americi, ali osecam gnev i gadjenje pri samoj pomisli.
Pod "Amerika" tada mislim na njihovu administraciju i americke Jevreje koji su po mom misljenju
zlo broj jedan na kugli zemaljskoj. Dakle ne Jevreji, vec americki Jevreji.

Sa Kostom se u velikoj meri slazem i razumem sta hoce da kaze, iako sam u isto vreme i svesna da verovatno imam neka pogresna ubedjenja u startu.

Volela bih da turisticki odem u Njujork,
sve ostalo mi cak i na filmovima i fotografijama deluje isuvise izvestaceno.

Bravo, svaka čast, ona je jedina dosad koja me ovde razume. Ameriku treba mrzeti jer stvara nepravdu u svetu, interveniše kad kako hoće i gde hoće, ima svoje tajne zatvore za koje donedavno čak ni EU nije znala.

I posle mi neko kaže, kao npr. Ivan (on kao da je raso na kruški a ne u realnom svetu), da je Amerika dobra.
Live long and prosper.
Permission to come aboard,captain.Permition granted.
31.07.2007. u 15:05 

Ivan Dimkovic
Senior Product Manager - Consumer Electronics, Nero C..
EU

Ivan Dimkovic
Administrator
Član broj: 13
193.47.77.*

Sajt: www.linkedin.com/in/ivand..

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:09
Citat:

A sta da mislim o drzavi koju su formirali od ljudi izbacenih iz svake tadasnje pristojnije drzave starog kontinenta...otpadnici, ubice, adventure seeker-i,
megalomani, socijala... pa onda uvezena radna snaga bez ikakvog moderno-civilizacijskog iskustva...sve u svemu UZAS ( UZA Srbija)...

Cek cek... da vidimo mi neke fakte ;-)

- Zemlja sa najvecim procentom visoko-obrazovanih imigranata? Amerika.
- Zemlja sa 18 od 20 najboljih univerziteta po svim nezavisnim merilima (cak i u Sangaju se slazu sa tim)? Amerika.
- Zemlja sa najvecim brojem patenata i naucnih dostignuca? Amerika.
- Zemlja sa najvecim brojem Nobelovaca? Amerika.
- Centar IT industrije? Amerika.
- Dva najveca srpska naucnika, Nikola Tesla i Mihailo Pupin su bili drzavljani USA - te najgore i najnemoralnije zemlje, zamisli :)

Pa taj mikroprocesor koji vam je u racunaru je nastao u USA, memoriju su izmislili u USA, softver koji vam pokrece racunar je najverovatnije nastao u USA - ako nije ceo (Windows) onda dobar deo (Unix specifikacija, POSIX standard)...

Opako bato, mnogo bre dobri ti robijasi i ubice i bez ikakvog modernog civilizacijskog dostignuca kad sve to napravise kad su se doselilli, recimo od gole pustinje napravise oblast koja bi bila 5-ta najrazvijenija drzava na svetu (Kalifornija) i centar danasnje IT industrije? Daj bre malo da mi uvezemo tih "robijasa" malo, izgleda se bas isplate :-)

Ne znam ko se doseljavao u USA pre 200 godina, ali danas se u USA doseljava visoko obrazovani sloj drustva iz celog sveta.

Bice zato sto je to mnogo losa i nemoralna zemlja - no, kako vec ide, sta sve te budale sa tim fakultetima, doktoratima i znanjem... sto jurcaju tamo znaju, slusajte vi lepo Kostu - on je pametniji od svih njih zajedno :-)

Eh... sto rece neko, kiselo to grozdje puno, puuuno :)

Citat:

I posle mi neko kaže, kao npr. Ivan (on kao da je raso na kruški a ne u realnom svetu), da je Amerika dobra.

Ne znam ja ko zivi u realnom svetu a ko u kruskovaci, cini mi se da ipak nisam ja taj koji mirise na krusku :-)

31.07.2007. u 15:09 

Slobodan Miskovic
Slobodan Mišković
Customer Service Representative, Stream International
EU

Slobodan Miskovic
SuperModerator
Član broj: 4967
*.informatika.com.

Jabber: stelanuova * gmail * com
Sajt: www.miskovic.net

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:12
@Marko_L

Pretpostavljam da nikada nisi boravio na "zapadu" duze vreme.
Daleko od toga da je u Srbiji super ali ni na "zapadu" nije tako kako ti pricas.

Jako je veliki broj onih na soc. care i slicno, ovde ne ubrajam zemlje koje nisu socijalno orijentisane (USA).
31.07.2007. u 15:12 

Miroslav Jeftić
Translator and system administrator, Proverbum d.o.o.
Novi Sad

SuperModerator
Član broj: 37513
213.253.117.*

Sajt: www.proverbum.com

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:18
Citat:
Kosta ******um Rex Persia: Bravo, svaka čast, ona je jedina dosad koja me ovde razume. Ameriku treba mrzeti jer stvara nepravdu u svetu, interveniše kad kako hoće i gde hoće, ima svoje tajne zatvore za koje donedavno čak ni EU nije znala.

Super se razumete. Očekivao sam neki ozbiljniji argument da budem iskren, ovo ti je na nivou osnovne škole.
a.k.a. Bryan Fury

Pismeno prevođenje, usmeno prevođenje, lokalizacija: Certified SAP Translation Partner

Interpreters do it simultaneously, translators take their time
31.07.2007. u 15:18 

Marko_L
Marko Lošonc
Project Manager, Maxifer d.o.o
Beograd

Marko_L
Član broj: 20532
89.216.213.*

Jabber: Marko_L@elitesecurity.org
Sajt: www.jurassicsoft.com

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:27
@Slobodan Miskovic
Skoncentrisao sam se najviše na USA, zato što je to ovde tema. Ali ako pogledamo i ostatak "zapada", videćemo da, bez obzira na to kakva je socijalna politika, najveći deo omladine ipak razmišlja o tome da se osamostali, izgradi neku karijeru, pa sad dokle ko dogura. Naravno, kako nisam neki svetski putnik (a i ono malo što sam imao prilike da posetim je nedovoljno), ne mogu ništa stopostotno da tvrdim, ali opet, i iz ove zabiti zahvaljujući internetu, imao sam prilike da sarađujem sa ljudima iz USA, Švedske, Čilea, Češke... i nijednom nisam naleteo na nekoga ko je spucao 25 godina u zadnjicu, živi sa roditeljima, ne plaća račune, pa ga zabole koliko zarađuje i smatra da živi super životom, što je u Srbiji skoro pa normalno, pogotovo u manjim gradovima.
Interesantno je da sam naletao na ljude koji mrze Ameriku (tačnije njenu spoljašnju politiku), možda i više nego bilo koji Srbin, ali nijedan od njih ne smatra da su mu Ameri krivi za sve što mu ne ide u životu i vrlo rado bi otišao da živi i radi u Americi.
Eto, to su neke sitne razlike koje sam uspeo da uočim. Of course, možda ja i grešim negde i spreman sam da promenim mišljenje, ako mi neko dokaže suprotno.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti
31.07.2007. u 15:27 

pajaja
Pavle Obradovic
44°48'N - 20°29'E

pajaja
Moderator
Član broj: 41598
*.dynamic.sbb.co.yu.

Jabber: pajaja@elitesecurity.org
Sajt: www.nokiaforbusiness.com

icon Re: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje31.07.2007. u 15:40
Procitaj pravilnik.

Chat nove generacije
In Memoriam: Madzone Zeka (15.09.2005-16.09.2005)
mali mali mali kamičak...nebo plave boje.
31.07.2007. u 15:40 

elitemadzone.org :: MadZone :: Da li je Amerika najgora i najnemoralnija država u svetu??? Molim vaše iskreno mišljenje
(Zaključana tema (lock), by pajaja)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 7685 | Odgovora: 105 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.