Rodjen sam, odrastao i ziveo u Dalmaciji, bio sam nekoliko puta u zadnjih par godina i nekako mi se cini da znam sta pricam.
Tako da potpisujem ovo sto je boccio rekao
Citat:
mogu da potpisem da neko ko kaze da u Split i Sibenik ide sa BG tablama, pritom govori HLEB i komunicira izrazeno beogradskim akcentom ima vise srece nego pameti...
Dobro momci kad se vi svi toliko pozivate na cuvenu Dalmatinsku toleranciju, pogotovo Zadar i okolina evo predlazem vama mladjima da se zaputite na odmor, znas ono, 5-6 mladjih ljudi zeljnih provoda, odete sa kolima, privatan smestaj(dakle isto tako kao sto se ide u CG) pa krenete malo da izlazite po Zadru, stari grad, diskoteke, opustanje, pice, muvanje riba itd.
Ima par dobrih diskoteka oko Zadra mogu da vam kazem tacno gde su. Usput tim istim kolima obidjete mesta u okolini, pa Sibenik, pa Split. Jos ako bi malo ka unutrasnjosti krenuli tu bi tek osetili tu iskonsku toleranciju.
E onda javite se i pricajte mi kako je u Dalmaciji.
Istru ne treba uzimati kao reper Hrvatske turisticke usluge posto je puno naprednija sto finansijski sto mentalno od ostatka Hrvatske, pogotovo Dalamacije.