Uzmi dvije (2) LICNE KARTE iz Srbije pa ih uporedi, ili saobracajne, karina iste,kod jedne svijetlo kafena, kod druge tamno, fontove da ne spominjemo,pisace masine...
Ja kad kazem provjera, onda znaci provjera od strane Interpola, onda znaci da na granici (pogotovu nas sa Bosanskim pasosima bas provjeravaju) i nisu sigurno sisali vesla vec mogu da provjere sta hoce i kad hoce)
Znaci JA ima VANUATU table, provjeren mi automobil,vozim ga gdje hocu i kad hocu, da je sta bilo sumnjivo davno bi ga oduzeli ili skinuli table, ako ne kod nas u Bosni, onda u Italiji, Austriji sigurno , tako da tvoja filozofija pada u vodu.
To sto jedna drzava izdaje takav i takav dokument je stvar te drzave i svi moraju da ga postuju (jer naravno svi granicni prelazi imaju bazu podataka kako koji dokument izgleda)+ sticker na sofersajbi, on je sa zastitom.
isto znaci ako sam vozio sa BOSANSKOM tablicom a na saobracajnoj i vozackoj je pisalo SFRJ ili SRJ-tako je bilo pohranjeno u bazi da mi BOSANSKI SRBI vozimo sa OBRAZCIMA bivse nam drzave.(sad imamo nase dokumente koji su bolji od Srbijanskih svjetlosnu godinu i izgledaju Evropski)
I ko kaze da samo jedna firma vrsi registraciju,a ja sam bas preko te registrovao (nemaju svi .vu domen i koji ce im) nas Bosanski domen je .BA pa opet uzimamo .com/net/org jer internacionalni kosta 7 dollara a nas .BA 100 KM (50 evra) ko je lud da ga uzima:)
sajt nase vlade http://www.vladars.net/ znaci nije .gov.ba ili .ba vec .net (znaci to je ilegalno?)

Re: Vanuatu-registracija automobila