Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kazna za parkiranje

elitemadzone.org :: MadZone :: Kazna za parkiranje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 3329 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Majstor Duja
Duic Goran
Novi Sad

Majstor Duja
Član broj: 82753
*.ADSL.neobee.net.

Jabber: www.fanzo.org
Sajt: www.elektrocentar.com

icon Re: Kazna za parkiranje21.12.2007. u 17:47
Citat:
Ivan Dimkovic: Inace, ne znam kako je za Srbiju, ali u nekim drugim zemljama postoji jedna gadna stvar koja se zove poverenje sluzbenom licu - polazi se od pretpostavke da sluzbeno lice nema nikakav razlog da laze, pa mu se a-priori veruje ;-) Tako, recimo, u USA ili u DE ne mozes da cujes da se neko raspravlja sa pandurskim misljenjem na sudu kada su u pitanju saobracajne kazne, jer ce biti izbacen iz sudnice od strane sudije pravo u tvorza ;-)

Jaooo, Ivane, ne! Ne bace ga odma` u zatvor, nego ga prvo izbatinaju tu pred porotom da mu daju do znanja kao i svim prisutnima sta im sledi ako
se usprotive sluzbenom licu....:-)))
Pa, sta mislis sto su u SAD, EU instalirane one silne kamere na sluzbenim automobilima, slika se sve i svasta....
To se svojevremeno u komunizmu verovalo a-priori OSL-u, sada je stvar bitno drugacija - bar na papiru.
Uostalom, zato sam i poceo onu temu "prekrsaji policije", lepo u zalbi prilozis slike kako i oni krse zakon, statisticki to moze onda da radi i
policajac koji te je i kaznio, i to je to, vise se ne veruje osl-u....
Advokatu uopste nije problem da to izvede na sudu, citao sam jedan takav predmet!

Citat:

Na svu srecu, posto je Srbija korumpirana zemlja gde se zna da krade svako ko moze, moze se i igrati sa tim fotografijama i pricama o menjanju digitalnih informacija na foto-aparatu, posto se ni sluzbenom licu ne veruje hehehe :)

Gde god da postoji ljudski faktor (a to je 99% situacija) otvara se prostor za malverzaciju a na tebi je da dokazes ko je u pravu...

21.12.2007. u 17:47 

hakinen
kragujevac

Član broj: 30133
*.dynamic.sbb.co.yu.

icon Re: Kazna za parkiranje21.12.2007. u 23:28
Sto se tice parkinga ja ga redovno placam, ali stvar je u tome, sto ti parking mesto naplacuju na mestima gde ustvari nepostoji parking vec samo nasut sljunkom trotoar!
Bar je u kragujevcu ogroman problem, sto nepostoji ni jedna javna garaza, a u gradu sve vise i vise kola na ulicama...

A ovo za verovanje sluzbenom licu, mozda jeste po zakonu, al je sigurno protiv ustavno, tako da je to onda sve relativna stvar...
ZASTAVA 750LE poslednja serija 85god 950.000 primerak!
21.12.2007. u 23:28 

elitemadzone.org :: MadZone :: Kazna za parkiranje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 3329 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.