Drugari moji mi smo malo skrenuli a .....malo, malo vise bogami......
Pre svega ok je zabranii pusenje jer smo svi videli mnogo razloga kojim pusenje unistava zdravlje, ali dobro ne mozemo sad ubiti pusace. Napravimo njima posebne objekte i gotovo....Ali kad bolje razmislim, mi ovde pricamo o necemu sto samo mi znamo, nigde niko ovo ne cita, nikoga mi ne potrisemo niti mu ukazujemo na nesto, mislim na ove uticajnije....ali ok...kad smo krenuli hajmo i dalje.
Ako se izdvoje pusaci na jednoj strnai nepusaci nadrugoj, o cemu se onda radi, to je kao neko raslojavanje...nije bas kulturno zar ne ?
Sta sad ja sam npr pusac, i video sam jednu BOMBU ( curu ) koja udje malo pre u kafic za nepusace, a ja pusim i ne mogu da se suzdrzim...i sta sad ?
Znaci nije bas ni to resenje...ok mozda je bolje ovako
Zabrana pusenja na javnim mestima....i dozvola pusenja u skoli za prosvetare u nekoj posebnoj prostoriji, u kafanama, kaficima i restoranima, nije izvodljivo nigde sem u WCu znaci uz kenjanje ide i cigareta

u bolnici NIKAKO I NIGDE, u policiji samo u prostorijama [redvidjenim za to....znaci da podelimo to nekako da negde ima tih prostorija a da ih negde nema uopste....
E i ako se donese ovaj zakon, koliko ce vlasnika kafan a da strajkuje zbog manjka prodate kafe, jer uz kafu ide i cigara zar ne ?!

Ako ikada stupi zvanicno i sprovede se u delo ovako nesto, bice prasine mnogo mnogo...........
ovo smrde, ne smrde, zuti im zubi i nokti, ma dajte molim vas, koji je ovo vek.....sta sad, niko nije savrsen a i to se resava jednom zakom.....bitna je unutrasnjost coveka zar ne ?
Moji roditelji su pusaci, ja nisam, i nekada se osete na cigare, ali im nikada to nisam rekao, a savetovao sam ih da prestanu ali nista.....
Moj pitanje je sta smo zakljucili posle 20-ak strana foruma, a da to nismo znali pre otvaranja teme....ocigledno nista sem sto smo culi da poneki smrde, poneki ne, da se neki ljute i protive tom zakonu, i da vaspitaci salju decu maloletnu po cigarete....mnogo se bavimo stetnosti i suvoparne teorije, ajmo da vidimo kako to da sprovedemo u delo, ima li neko ideju a ?
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.