Evo ovako, moj problem pocinje sa jednim rotvajlerom lutalicom i jos jednim kucetom ne znam mu rasu(DODZ). Pre nekoliko dana ceo copor pasa je trcao oko moje cerkice i jos par njenih drugarica, spas su nasle na jednom drvetu pored stazice iza zgrade, dok je copor pasa stojao ispod drveta i lajao na njih, sta sam mogao da izadjem napolje i rizikujem da krenu na mene ili da ih rasteram. Srecom desilo se ovo drugo. E sad sinterska sluzba u mom gradu nema ili se niko ne javlja, a onda mi jedan prijatelj rece da je najveci problem taj sto neko hrani te lutalice, tako da je to jedan od razloga njihovog zadrzavanja bas na tom prostoru( morao sam da izmenim pocetnu poruku, posto smo napravili veliki problem ,nekima ovde mora da se crta ) naravno da nisam poverovao u to a onda spazim komsinicu koja hrani te kucice i lepo joj kazem da to ne cini tu, nego lepo kucu neka vodi kuci, na sta je ona samo odbrusila @$#%@$#@, da ne kazem jezikom. Nastavak prethodnog posta je bio kako ja mogu nju da prijavim bla bla bla jer je to pola problema. Kad eto kucobriznici se pomamise, verovatno pola njih ovde to radi i penje se na glavu drugima. Ljudi volite kerove niko Vam ne brani ali ne ispred moje kuce, ne na travi gde se mala i neduzna deca igraju, vec neka piske i kake u vasim kucama, na vasim travnjacima, u vasim dvoristima. Ono sto je zajednicko nek ostane cisto i bez izmeta vazih dzukela ( koji naravno ne kupite ). Dali je potrebno da izbacim sliku koju sam video, deca oko ljuljaski i peska , a na par metara copor pasa, se buvari. Ma i to cu da slikam a onda da postavim ovde, pa razmislite. Ne mogu da verujem da ima takvih ljudi kao u nastavku ove teme....A temu sam zapoceo zato sto sam nasao na jednom forumu ( nisam zeleo to da postavim ovde ispalo bi kao reklama ) kako pisu peticiju za pse lutalice da ostanu na ulicama, jer tako treba da ostane itd itd cak su i plahat napravili i miting 16.03.2008. organizovali....strasno. A bela kuga, svi opominju da nas polako unistava, posto se psi tako lepo i bezbrizno k..... zahvaljujuci kojekakvim organizacijama koje stite zivotinje, na kraju ce samo psi i ostati. Ko bre ljude stiti ili da se pitam sta to bese covek?????????
P.S. Molim sve iskrene ljubitelje zivotinja da ovo ne primaju k srcu, jer kad sam komsinicu kulturno pitao zasto lepo ne odvede kera kuci i nastavi da ga hrani, samo me je pogledala ( @%#$&*#@# ) ne ide psovka ovde ona je u zagradi. Zeleo bih savet i pomoc sta uciniti dalje i ima li mogucnosti nesto uraditi jer svaki put kad cujem copor pasa iza zgrade ja trcim na prozor da vidim gde mi je cerkica ako je napolju.
Naravno plasi me i ovo, ako je ova ponosna vlasnica dve dzukele tako reagovala razdrazljivo, sta da mislim onda o kucicima bez staranja.........I pre nego krenete sa odgovorom predstavite sebi u glavi lik vase cerkice od 9 god. (ako je imate ili su sva vasa osecanja zaslepljena vasim ljubimcem ) na drvetu a ispod 5-6-7-8 pasa, pa onda odgovarajte......
Zabrinuti otac.
[Ovu poruku je menjao dexkg dana 30.03.2008. u 18:37 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao dexkg dana 31.03.2008. u 01:00 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao dexkg dana 31.03.2008. u 01:00 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao dexkg dana 01.04.2008. u 00:16 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao dexkg dana 01.04.2008. u 00:20 GMT+1]

Psi lutalice....Savet