Citat:
Nocni: Ti si inace poznat po tome da volis da kontriras i da si prilicno zadrt... Zato ti je vozilo u prilicno jadnom stanju u odnosu na njegovu starost. Tako su nam barem rekli majstori sa kojima si se svadjao...
Hajde, ne prosipaj koještarije, nikakvi
majstori tebi ništa nisu rekli jer je to što pričaš besmislica. Jel' su to oni "majstori" sa šaltera, ili su to oni isti majstori koji mi
vruće gume sa 2.6 ispumpaju na 2.3 jer tako njima piše na nekakvoj check-listi (iako svaka šuša zna da to važi samo za
hladne gume)? Ili oni koji tokom redovnog servisa u garanciji stave pogrešan filter za vazduh? Taj koji ti je
eventualno to rekao nije nikakav majstor, već lakomislena osoba koja na osnovu spoljneg izgleda (prljav/čist, lepe ratkapne i druge estetske banalnosti) donosi sud o tome kako se auto tehnički održava

, što naravno odmah svrstava dotičnu osobu
daleko van kategorije pravih majstora. Ja sam auto vodio u servis (dok sam išao u servis) što prljavijeg, pošto su ga ionako tamo često uštrokali s nečim jer su neki od njih pedantni kao beba od 3 meseca, pa kada je već bio prljav onda to teže primetim pa se manje nerviram

.
I na kraju ne dobih odgovor posle koliko (kilometara, minuta, sati) "pumpanja" treba pustiti turbinu da "predahne" pa nastaviti pumpanje?
[Ovu poruku je menjao pisac dana 23.09.2011. u 18:16 GMT+1]