Eto ja imam trenutno jedan auto koji ima 214k km a 2006 godiste je i pritom mali auto sa 1,4 benzinskim motorom.
Garantujem da bilo ko od vas dodje da ga vidi rekao bi da je auto u vrh glave presao 50k km a ima servisnu knjizicu sa svim servisima do jula ove godine,sa fiskalnim racunima i specifikacijom delova koji su zamenjeni.Nevreovatno sacuvan auto koji nije morao ni da se polira a ni dubinski pere. I evo ga stoji dva meseca i samo dva poziva za njega a cena je sasvim pristojna za to godiste i tu opremu ali i ta dva poziva kad smo usli u pricu bili su se zavrsili sa skok sut slusalicom.A garantujem da prvi koji dodje da ce da ga kupi jer bolji postoji samo u salonu.
Plus kod kola sa tom kilometraziom je sto su im tad vec promenjeni svi delovi trapa,diskovi sa plocicama a dok su za tako kratko vreme nabili toliko km znaci da su vozeni na otvorenom tako da ta kilometraza moze da se prepolovi u odnosu na gradsku voznju gde motor najvise ubija hladan start.
Od juce taj auto ima 100k km manje ali vise buduci vlasnik nece dobiti servisnu knjizicu a to je tako "jer ste vi to trazili"

Sami ste krivi sto necete da dodjete da vidite auto koji vredi kao i ovaj Pasat koji je mozda imao kuku da jednom godisnje povuce prikolicu sto mu siguno nece smetati.Bio sam u Nemackoj i za predjenih 4800km za tri dana nisam video i jedan auto da je vukao prikolicu a bio sam u oktobru mesecu prosle godine.Po nekima ovde ispadne da ako auto ima kuku da taj ne skida prikolicu sa sebe.

Zar to nije isto kao kad sam ja natovario floridu sa 200 komada cigle u Crvenki pa je vozio do Novog Sada a legla je toliko da nisam smeo brze od 60 km/h da vozim.
Mislim da joj je to bilo mnogo gora tortura nego jednom Pasatu sa 130 ks.
Na jednom placu u NS ima kolega koji vec dobra dva meseca prodaje Pasata karavana sa 330k km a vlasnik placa mi prica da ga nikad nece prodati dok smo stojali pored njegove Vectre u kojoj je majstor uveliko spustao km sa 350k km.Jos mi prica kako je zamalo uzeo Audi A4 2005 2.0 TDI sa ......i onda me pustio da pogadjam koliko km i na kraju smo dosli do cifre od 690k km a auto nije iz uvoza nego je kupljen nov u Srbiji i izgleda skroz ok.
Kazu ljudi da kupite polovnjakkoji je kupljen u Srbiji a ja dosad nisam naisao na mlad polovnjak sa malo km da nije bio lupan.Sve sto sam dosad isao da gledam drugarima je bilo udareno.
Polako i Sigurno