Generalno, IZUZETNO je teško prodati auto star 20 godina. Naravno, pri tome mislim da neko stvarno hoće da proda auto u razmunom vremenskom roku, a ne da ga prodaje mesecima i godinama i da moli Boga da ga ne proda. Jer, ponuda je ogromna, uvozni automobili EURO 3 već mogu da se nađu kao desetogodišnjaci, a cena im je bagatelna. Kakvu cenu onda očekivati za 20-to godišnjake !?
Ja sam imao
odličnog Fiat Tipo 1.4 ie, '91 godište. K'o zmaj, uz male pobleme limarije na zadnjim blatobranima. Dao oglas na 1.000,00 e u najpopularnijem oglasniku, i na najpopularnijem sajtu. I čekao. Dan, dva, nedelju, dve, tri ... NIKO se nije javio. (Redovno sam obnavljao oglase) Na kraju sam se ja javio trgovcima (otkupljivačima) i odvezli ga za 850 e. Šta sam drugo mogao da radim ? Da mi mesecima stoji u dvorištu, ne vožen, da mu istekne registracija ? Da i dalje ulažem kintu u njega ?
Zato,
poslušaj savet što će ti čiča dati: javi se nekome (kao ja

) koji obnavlja oglas više puta, i koji je već shvatio da auto star 20 god. može da se proda samo u bescenje. Za to godište nikako nemoj da daješ preko 1.000 a i to ako je auto baš očuvan. Kad kažem auto, mislim na reno, pežo, VW, japanca, Ford, Fiat, Opel i slično. A Škoda, Moskvič, Zaporožac, Zastava i slični: plafon 500 - 600 e.
Ovaj što "prodaje" Škodu iz '91 za 1.500,00 e je izgubio kontakt sa realnošću, veruj mi na reč.
OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji