Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreditne kartice, iskustva sa njima

elitemadzone.org :: MadZone :: Kreditne kartice, iskustva sa njima

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 15525 | Odgovora: 42 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Isak666
DE

Član broj: 178292
*.hsi.kabelbw.de.

+586 Profil

icon Re: Kreditne kartice, iskustva sa njima12.07.2011. u 16:53 - pre 168 meseci
Ajde bas javi ishod, ako ga uopste bude bilo.
Treba ih uvek cimati, pa i za sitnice.

Odgovor na temu

Dexic
ASP

Član broj: 253999

+1376 Profil

icon Re: Kreditne kartice, iskustva sa njima12.07.2011. u 17:33 - pre 168 meseci
Ovo me podseca na "iskustvo" sa WizzAir-om (kazem iskustvo jer nije proslo :)).
Naime oni racunaju cenu u EUR i to po nekom ludom kursu - e sada da li naplate u dinarima ili evrima nisam hteo da ispitujem.

Sto se konkretne situacije tice, turisticke agencije NISU duzne da daju fiskalne, i mogu da naplate vani ako imaju fizicku mogucnost da to urade. Naplata ti dolazi po kursu njihove banke na taj dan ili eventualno po srednjem kursu za taj dan, ne na dan naplate.

Po dopisu mi se cini da ti se i prosli put to desilo u CSA (Czech Airlines) a ne negde drugde? Ako je tako zar nije logicno da je agencija u pitanju?

Imam jos komentara ali nece pomoci temu dok se ovo gore ne razresi :)

Inace, koliko jednima smeta sto se valute naplacuju u evrima, toliko drugima (durgim korisnicima) odgovara.

Odgovor na temu

d.vader

Član broj: 287659
109.121.47.*

+36 Profil

icon Re: Kreditne kartice, iskustva sa njima18.07.2011. u 07:56 - pre 168 meseci
Posle više od mesec dana kako sam uputio dopis NBS, dobijam od njih odgovor 14.07.

Iako u njihovoj odluci, koju sam postavio ovde, ( http://www.elitemadzone.org/t4...itne-kartice-iskustva-sa-njima), stoji da je rok za odgovor 30 dana...evo, posle mesec ipo ja još nemam informaciju.
zvao sam u međuvremenu BancaIntesa par puta i rekli su mi da je moja reklamacija usvojena. Iako sam tražio da mi pismeno odgovore kada su rešili i šta je sa kamatom, do danas tog pisma nema?!
Idemo dalje....

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Kreditne kartice, iskustva sa njima

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 15525 | Odgovora: 42 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.