Ako ti treba pas za qrce*e, uzmi neku tako zajebanu rasu od 1000e. Bar kad se prica da imas dobrog psa, da se zna da je bio 1000e. Ustvari, imam ja komsiju koji je dao 1000e. Ti daj 2000. I napisi odakle si, da mogu komsiji da kazem da je jadno to sto se hvali sa 1000e, da ima tamo neki lik koji je dao 2000. E i obavezno keru da se zna pradeda i cukundeda.
Ako ti treba ljubimac, uzmi bilo kog koji se tebi svidi. Ja imam dva avlijanera, ako iskopam sliku od ovog manjeg postavicu. Vodi poreklo iz duge loze avlijanera, ali je mnogo kul dzukac. Ne siski u kuci, zna kad moze na krevet a kad ne, izadje napolje kad mu kazem, i ponekad je mnogo lud (na pozitivan nacin). Malo izvoljeva sto se tice hrane, ali samo zato sto sam mu to dozvolio. I sad je onako mali (sunce gazdino :D) opalio komsijinu kerusu koja je bukvalno 10x veca od njega :D
Ako nadjem sliku i ako ti se svidi, za par dana mozes da dobijes istog takvog, naravno besplatno.
Evo i slike, moj je ovaj desni mali. Levo je gorepomenuta kerusa. Ona je neka "rasa", ne mogu da se setim imena. Mozda je lepa, velika i rasna ali je glupa. Jedno veliko tele.

Ozbiljno, ako nekome treba kuce(besplatno naravno), da lici na ovog mog, imace za 10-15 dana. Ali mora da mi javi u sledecih dan dva. Lokacija uzice.
[Ovu poruku je menjao Milos911 dana 23.08.2011. u 09:10 GMT+1]