kada registruješ teterno vozilo za svoje potrebe mozeš u njemu da voziš bilo koji teret, a i bilo čiji, kvaka je u tome da ne smeš da izdaješ fakture za usluge prevoza, tj da stičeš dobit (dobit po knjigama) po osnovu prevoza za druge, jer ako te uhvati finansijska policija ili saobraćajna koja može da te pita "šta ovo voziš da to nisi negde ukrao???" ode koža na šiljak ako nemaš znaš onu svetu partijsku knjižicu sa početnim brojem "0" i nije ti strinin bratić u redovima "ministarskih cirkuskih prestava"....
zašto su "ubili" kombi prevoz, zato što je isti ubija(o) autobuski i železnički... to je malo viša politika koja nema veze sa saobraćajem..
PS. na ovaj sam formum davno došao zbog mog poljskog fiata P-126, onog što pali na sajlu i ima one felne stari tip.... kako mi je život lepši i ugodniji kada sam ga se ostarasio a njega sam pravio... od kante za češanje svinja u nešto što se može registrovati za korišćenje u javnom saobraćaju...
... zanimljivo je to tvoje razmišljanje (sanjanje)... polovan ford tranzit u pohodu na Latinsku Ameriku... dajte mi dovoljno dugačku polugu i pomeriću zemaljsku kuglu...