Citat:
scoolptor:
...
ono sto ocekujes od Ukrajinaca da urade.
Ukrajinci nemaju rezervnu domovinu kao ti dve - tu gde obitavas, i Rusiju. Brane svoje.
...
Avaj, tužno je to kako ljudska glupost uništu celu državu, a preti da uništi i ceo svet.
Ukrajina je okupirana odavno, zato i ginu, jer im novi gazda naređuje da ginu.
Objasnio sam i tebi i svima u nekom prethodnom postu.
Borba da Ukrajina po cenu krvavog rata
ne bude neutralna je sama po sebi dokaz da je
već okupirana (hint: pučem na Majdanu) i da njome upravlja neko kome dobrobit Ukrajine nije uopšte faktor, već samo globalna dominacija i širenje vojne moći.
Može li to doći do te sive mase kod tebe da je Ukrajina u ratu upravo zato što je domaćim izdajnicima iz okupacione vlasti naređeno da nikako ne prihjvataju neutralnost već po svaku cenu uđu u rat samo da bi postavili NATO vojne baze? To je rečeno i pre rata, bukvalno, samo je izostavljen taj deo sa neutralnošću i vojnim bazama, već je to uvijeno u "mi smo slobodni pa možemo da odlučujemo...".
Svaka slobodna budala bi odlučila da ne bude rata i da bude neutralna.
Citat:
U Donbasu je 2010 zivelo do 40% Rusa. Sada zivi blizu 100%. Ko je tu koga etnicki ocistio...
Da nije Američko CIA đubre finansiralo naci-desničare iz zapadne Ukrajine (koji uzgred rade direktno na štetu sopstvene nacije, kao što uvek rade svi polusvesni emocionalno slepi ultra-nacionalisti), svi bi i dalje živeli lepo u slozi. Ali to nije u interesu onog osvajača sveta koji ima gomilu vojnih baza po celom svetu.
Isti recept je primenjen i u rasturanju Jugoslavije. Finansiraš emocionalno slepe budale da unište sopstvenu državu, da bi neko drugi vladao sa strane. Isti recept još od doba Rimljana. I pri tome je sve to odavno poznato, uči se u školama, a ljudi opet pokazuju da su potpuni slepci i ne shvataju ništa kada to sve počne da se dešava njima ili u komšiluku.
https://en.wikipedia.org/wiki/Divide_and_rule
Ljudi su budale. A ti si samo prosečan čovek.
Tylko jedno w głowie mam
Koksu pięć gram
Odlecieć sam
W krainę zapomnienia