Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.

elitemadzone.org :: AutoZone :: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2535 | Odgovora: 27 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1263 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.31.08.2023. u 12:32 - pre 32 dana i 6h
Citat:
Turmen:Iskreno, iznenađen sam tvojim izborom SUVa, sećam se kad si pričao o CHRu, da si spominjao "bubuljice" i kojekakve izbočine. A taj Tucson ih ima ohoho :)

Huh što se tiče bubuljica i grba, ovaj je mila majka u odnosu na CH-R koji je etalon ružnoće i bubuljičavosti. Inače onaj moj drugar koji je imao CH-R hybrid koga sam slikao i pokazao ovde ubrzo ga je prodao i kupio običnog Clia...

Citat:
Moj izbor bi bio Tiguan 2.0 TSI bez sekunde razmišljanja.

I moj naravno ali cenim da je duplo skuplji od Tucsona, a tema ovde je ne koji mi se auto najviše sviđa nego najbolja kupovina, što će reći da cena igra veliku ulogu.

Ovaj Tucson je dobro zaokružen model po dobroj ceni, nisam samo ispitivao da li je hardver motora isti kao kod verzija od 177 i 180KS, ili su ga negde uštrojili.

Ako ga nisu uštrojili a moguće da nisu, dakle ako su smanjili snagu samo zbog cene i ekologije, onda se lako otključava na oko 210KS, što nije loše za jedan šifonjer koji ipak podseća na normalan auto.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
95.180.119.*

+160 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.31.08.2023. u 13:43 - pre 32 dana i 5h
Citat:
Nebojsa Milanovic

Inače onaj moj drugar koji je imao CH-R hybrid koga sam slikao i pokazao ovde ubrzo ga je prodao i kupio običnog Clia

Pa da, takvi automobili se kupe jer "izgledaju lepo", a onda sedneš, provozaš ga, vidiš da se vuče ko mrcina, da troši ko tenk, da se četvoro ljudi voze kao kifle, da Fiat Punto ima veći gepek - i kud ćeš šta ćeš - prodaš ga.

Trenutno među kolegama i drugarima imam one koji prodaju Kaškaija, S-Crossa, Škodu Karoq i Kiju Sportage.. Ni kod jednog se ti auti nisu zadržali duže od 3god

Da, vidim sad da je klot novi Tiguan startuje od 35000e. Dobar drug je prošle godine hteo da kupi novog Tucsona, na kraju je kupio polovnog Tiguana za tu oko 25000e

Odgovor na temu

Nemanja
Informatiker

Član broj: 4663
*.public.telering.at.

+583 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.31.08.2023. u 20:08 - pre 31 dana i 22h
Nemoj uzimati 2.0 TSI za Tiguana, nisu se proslavili ni u jednom vozilu, u ovom slucaju je dizel bolji izbor. Sto se tice tih scout varijanti, prijatelj je uzeo A6 all-road, ili kako se vec zove, i to je dugo trazio dok nije nije nasao verziju sa 7-stepenim DSG-om, posto su 6-stepeni valjda bili problematicni u toj seriji. On ga je platio nekih 30.000 u Slovackoj, ne znam cene u Srbji. Izgleda lepo, vozi se ususkano, ne znam sta bih vise rekao.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1263 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.31.08.2023. u 20:23 - pre 31 dana i 22h
Citat:
Nemanja: Nemoj uzimati 2.0 TSI za Tiguana, nisu se proslavili ni u jednom vozilu

Huh gde si ovo pročitao, živ nisam da to vidim :)

2.0TSI je apsolutno najbolji motor na svetu do 2l već najmanje 10 godina.

Odgovor na temu

Nemanja
Informatiker

Član broj: 4663
*.public.telering.at.

+583 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.01.09.2023. u 14:36 - pre 31 dana i 4h
Nigde procitao, popricaj sa majstorima koji ih popravljaju, ako ih nadjes u Srbiji. Sto se mene tice, svako mozes baciti pare kako zeli.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1263 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.01.09.2023. u 17:19 - pre 31 dana i 1h
Svašta, imam komada 1 i sve znam o njima, što bih pričao sa "majstorima" koji ne razlikuju ni da tih motora ima 6-7 generacija :)

U jednoj od tih generacija AUDI-VW je u želji da minimizira trenje i gubitke ugradio tanje karike koje u kombinaciji sa retkim menjanjem i/ili korišćenjem ulja slabog kvaliteta kao kod nas posle mnogo hiljada pređenih kilometara dovodi do povećane potrošnje ulja.

I to je samo u toj starijoj generaciji, a to što naši "majstori" ne razlikuju ništa (pitanje da li su uopšte videli te motore) i ono što su "čuli" primenjuju na svih X generacija tih motora, to je druga stvar.

Već odavno ni taj problem da povećanom potrošnjom ulja ne postoji, tako da ta besmislena neodređena "nisu se dobro pokazali" priča je samo za kafanu.

Odgovor na temu

Turmen
Software Quality Assurance Engineer
Wireless Media
Beograd

Član broj: 317274
95.180.119.*

+160 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.01.09.2023. u 18:12 - pre 31 dana
Naravno da se nisu dobro pokazali, kod vlasnika koji im menjaju ulje na 50000km i koji im vade dušu. TSI motori traže redovno održavanje, kako "propisuje fabrika" i to je to. Što bi rekao moj majstor za 1.0TSI koji je u mom autu "opusti se, ne forsiraj ga kad je hladan, menjaj ulje na vreme i nadživeće ceo auto". Jedini razlog zašto bih možda radije uzeo 1.5TSI nego 2.0TSI je cena registracije, ništa više.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1263 Profil

icon Re: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.01.09.2023. u 18:17 - pre 31 dana
Ne znam kako je uopšte moguće vaditi dušu kod 1.8-2.0TSI...možda samo na stazi, jer u normalnoj vožnji se retko kad prelazi 2000rpm...

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: AutoZone :: SUV (Crossover) auto - najbolja kupovina.

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2535 | Odgovora: 27 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.