Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Srbija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 58 59 60 61 62 63

[ Pregleda: 174149 | Odgovora: 1250 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pover

Član broj: 351816

+1 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?14.03.2026. u 19:26 - pre 1 dan i 4h
Ja od dragančeha očekujem baš da piše ovako kako piše. Od njega može da se čuje kako su Srbi stradalnički narod, ćaci su budućnost Srbije, studenti su izdajnici, AV zna najbolje i sl. Ne bih ja rekao da su Srbi njegov narod. Možda je Čeh, kao što mu piše u niku, mada nije mi jasno šta su Srbi ikada loše uradili Česima!?

Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
*.dynamic.a1.rs.

+648 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?14.03.2026. u 20:21 - pre 1 dan i 3h
Pa što im nisu priznali češki kao varijantu srpskog .. ?
Nemoj da pricas?

Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

*.dynamic.isp.telekom.rs.

+648 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 15:33 - pre 8h 15min
Citat:
kosmopolita:
Očekivao sam da ce dragan da napise tako nesto a on se slaže.

Interesantno da branis svoj narod.

Sterotipi i predrasude su svuda isti - pogrešni, tako da bi ih trebalo ispraviti.

Mogao bi da zaključiš da branim nekog, jedino ako si ti napadao, u svakom drugom slučaju sam samo ispravljao grešku.
Isto bih reagovao i da si napisao da su Hrvati ustaše, Bosanci glupi, Crnogorci lenji, Piroćanci škrti, ili tako nešto bezveze, neistinito.

Nemoj da pricas?

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1854 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 16:08 - pre 7h 40min
Naravno da je bezveze i glupo tvrditi da su Mujo i Haso "Bosanci" Kada oni sami sebe nazivaju "Bosnjaci" !

To ime im je izmislio 1992. njihov Ajatolah Izetbegovic, i od tada je to zvanican naziv ?

Ne znam koja je ideja vodilja bila za naziv Bosnjaci, ali valjda da bude siri od Bosne, da obuhvati i Muju i Hasu iz Hercegovine, i iz susednih drzava, CG, Srbije, Hrvatske !

A u isto vreme da ne obuhvati Srbu i Hrvoja iz BiH ?

Odgovor na temu

kosmopolita
Beograd

Član broj: 257864

+30 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 17:28 - pre 6h 20min
Citat:
MajorFatal:

Sterotipi i predrasude su svuda isti - pogrešni, tako da bi ih trebalo ispraviti.

Mogao bi da zaključiš da branim nekog, jedino ako si ti napadao, u svakom drugom slučaju sam samo ispravljao grešku.
Isto bih reagovao i da si napisao da su Hrvati ustaše, Bosanci glupi, Crnogorci lenji, Piroćanci škrti, ili tako nešto bezveze, neistinito.

Možeš li da navedeš nešto što je pogrešno kod Srba?

Da nema veze sa drugim narodima, ili ako jeste u vezi sa drugim narodima onda da nije u zadnjih 50 godina.

Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

+648 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 19:57 - pre 3h 51min
Citat:
kosmopolita: Možeš li da navedeš nešto što je pogrešno kod Srba?

Da nema veze sa drugim narodima, ili ako jeste u vezi sa drugim narodima onda da nije u zadnjih 50 godina.

Pa i ne baš, ali to isto ne bih mogao ni za jednu naciju ili narod, nacije su se poodavno formirale, to znači da su prošle test vremena, ko sam ja da celoj jednoj naciji kažem Ne valja vam to i to?

To bih mogao da kažem onima koje nisu prošle test vremena, Austrougarskoj, Otomanskoj imperiji, kod vas nešto debelo nije valjalo.
Ne bih mogao ni Eskimima da kažem ne valja vam to što jedete samo meso, skraćuje vam životni vek, jer žive na snegu i ledu, biljki jednostavno nema.

Ja i za Nemačku koja je vodila dva svetska rata ne mislim da je loša nacija, već da nacizam koji im se zapatio pa ih upropastio više svedoči o naivnosti cele nacije, nego o nečemu drugom. Naivnost i prostodušnost bi se možda mogla zameriti i Srbima, s obzirom na katastrofalni rezultat u dva gore pomenuta svetska rata, mada formirali smo desetak različitih Jugoslavija u međuvremenu, pa ko će ga znati šta je bolje a šta gore.

Mogu da ti navedem šta mislim da je specifično za nas, a to povlači i neke druge stvari, pismeniji smo od proseka, zahvaljujući Vuku i Kopitaru naša deca već čitaju, dok drugi još deset godina uče da sriču nemoguće kombinacije zapisa i izgovora. To je i prednost i mana, brže učimo, ali zato dva Srbina tri stranke, i ispred seoske prodavnice sede Ajnštajn, Huserl, i Majka Tereza u najmanju ruku s obzirom na raspon tema i dubinu analize.
Nemoj da pricas?

Odgovor na temu

svojnasvome

Član broj: 351841

+6 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 21:09 - pre 2h 40min
Citat:
MajorFatal

Ja i za Nemačku koja je vodila dva svetska rata ne mislim da je loša nacija, već da nacizam koji im se zapatio pa ih upropastio više svedoči o naivnosti cele nacije, nego o nečemu drugom.

Jesi ti svestan šta pišeš?

Kad si tako načitan, drugi put ako Nemci prozovu V3 a ti nemoj čekatin da se tamo neki potkazivač dvoumi koga će poslati pred Nemačke mitraljeze.

Nego ti svoje dete za rukicu i stavi ga uza zid.
Možeš mu zapaliti poslednju cigaretu.
I dok dete bude brisalo suze u svom neznanju čemu služi krpa za povez očiju reci mu "Ne okreći se sine".
Zatim se vrati iza mitraljeza i komanduj "Pali!".

Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

+648 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 21:54 - pre 1h 55min
A ti požuri da ih istrebiš, nemoj čekati da prozovu "V3", u pitanju je jedna zla nacija koja samo voli da osvaja svet, zar ne?
Nemoj da pricas?

Odgovor na temu

ademare

+1854 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 22:07 - pre 1h 41min
Eto "Major" od silne politicke korektnosti, Woke budalastina na kraju ispada naivan ?

Nemci su imali sansu da sa nama resetuju odnose i da ih smatramo za O.K. naciju ? Zar ne ?

Medjutim da li je slucajno sto su oni u Slucaju Jugoslavije i okoline izbrali da budu nasi Protivnici a saveznici sa istim onima iz 1914. i 1941.

Mi kao malobrojna, siromasna nacija ne mozemo da biramo, ali oni mogu !!

I Nepogresivo svaki put biraju da budu nasi Neprijatelji ?

Da li se ta "Slucajnost" slucajno ponavlja svaki put ?

Po zvanicnoj istoriji mi i oni smo nekada bili susedi ! Tamo negde na Labi ! Ili kako kazu Nemi ljudi na Elbi ! Dva naziva za istu reku !

Od tada pa do danas nepogresivo biraju da budu nasi Neprijatelji !

Ajde jednom , dva puta ali uvek je malo suvise za slucajnost !

Veciti Neprijatelji bez ikakve dileme !

Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

+648 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 22:53 - pre 56min
Ma dobro Nemci, nego šta bi sa Amerima, i Francuzima, našim saveznicima iz 1914 i '41, Italijanima, Englezima, zašto Rusi pokupiše pinkle pa odoše?

Pre će biti da je s milošević zaratio sa celim svetom, nego da su Nemci odlučili da nam budu neprijatelji.

A Srpski narod po ko zna koji put pokazao naivnost dopuštajući da se američki bankar zapati na čelu države.
Nemoj da pricas?

Odgovor na temu

ademare

+1854 Profil

icon Re: Srbija - raspada li se ili ne?15.03.2026. u 23:21 - pre 27min
Milosevica odavno nema a oni Ne postadose nasi prijatelji ?

To je samo propaganda koju stalno pricaju, da oni nemaju nista protiv naroda, vec samo protiv tog i tog rezima ?

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Srbija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 58 59 60 61 62 63

[ Pregleda: 174149 | Odgovora: 1250 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.