Te price o "presipanju iz supljeg u prazno " ne razumeju ni obrazovani ljudi intelektualci o obicnim glasackim masama da se ne govori.
Ispricacu jedan primer kome sam prisustvovao jos dok ej bila ona "prosla vlast". Naime prijatelj mog matorog je bio lekar sada je penzioner i zakazemo pa odemo kod njega na pregled, nista preko reda ali smo imali poverenje u njega. I tako bili zadnji u redu pa na kraju pregleda da se ide kuci, naravno povezemo coveka da ne ide autobusom.
I na semaforu koji dugo drzi na ulazu u K. Milosa on cici , vristi od srece ? Prica da je Dinkic doneo zakon o vracanju stare stednje za razliku od bivsih lopova koji su sve pokrali. Prve godine isplata 500 Eura, ostalo na rate ! Nas taj zakon nije doticao. Moji roditelji nisu imali staru stednju ja bio ucenik nista.
I dobro udjosmo mi u glavnu ulicu posle par stotina metara opet semafor ! Sada ide nova prica lekar psuje vlast sve im oca i majku spominje ! Imao je tada nekog starog Pezo dizelasa sa motorom od 2.700 kubika ?! 504. I treba da uplati "Seseljevu taksu" koju " Demokratija" NIJE ukinula a i danas postoji posle 28 godina samo su joj promenili malo ime ! Samo Registracija oko 600 Eura ?!
I Vristi on tako, a ja Nisam imao srca da mu kazem da ce od tih njegovih 600 Eura i da mu isplate "staru stednju" od 500 Eura ! Naravno da ima da ce uzimati i onima koji nemaju "staru stednju" ! I tako presipaju Iz supljeg u prazno !
Ali on kao lekar, intelektualac nije nikako mogao sam da se seti toga ?

Login
Re: EXPO 2027 Srbija - Specijalizovana izložba - Beograd od 15. maja do 15. avgusta