Ljubaznoscu kluba Bonafides dobili smo taj prostor 9. marta za zurku zatvorenog tipa. Ulaznice ne postoje, nista se ne placa, pozivnice cemo da postujemo na net. cene pica su vise nego pristojne.
Ako nemate nista protiv, muziku pustaju DJ torbica, DJ Maja, DJ Suki i DJ Nemanja.
GirlScout je zaduzena za NS, Kruger za SU.
Pokusacu da nagovorim ISP-ove (barem ove beogradske) d anapravimo neku tombolu i podelimo neko vreme eventualno neko od hardwerasa takodje da se otvori, da bi bilo zanimljivije.
Ako se slazete posto prostor prima komotno 300-400 ljudi da pozovemo u suorganizaciju Slobu (Internodium) i udruzenje ISP-ova (sto ce im biti druga akcija)
ajmo sada predlozi, prijave itd i dobrovoljac da kreira internet pozivnicu.....
jeli Mohican, jesi li gledao Coyote Ugly, nemo da tebe damo na licitaciju ;)
ti si mladji, lepsi, pametniji, imas dredove i duzu kosu :)
to devojcice vole :))))))))))))
Urose, sto se pozivnica tice, ovo je predobavestavanje, za par dana, kad osmislimo sve tacno recimo da ce se prijavljivati preko e-mail, smislicemo ima vremena...
Sto se tice da li sam DJ, bio sam... Valjda ima neko na forumu ko moze da kaze, vredim li sta ;)
Ja se iskreno nadam da ce za sledecu zurku pojaviti novi ljudi za organizaciju.
Imam dosta iskustva sa organizacijama slicnih "manifestacija"...hehehehe...
nije losa zamisao ta tobmola ali moze dosta vremena da se izgubi tu i ljudima da postane dosadno!Bolje da se organizovalo nesto tipa igracice i slicno...nesto sto ce pokrenuti ljude da se zezaju i opuste...pa i da se organizuje nesto za upoznavanje ... tipa nekih igara !Sjajna je ideja ... samo da vidim kako cete organizovati karte....imam jedan predlog u vezi toga....napravi uzi spisak od 200 ljudi koji bi i ulazili preko spiska....a ostai mogu da udju kupovinom karte...|!
20.02.2002. u 08:27
BrainBug Aleksandar Kolonic NBgd-JunkyTown(blok 70)
nista se ne placa, pozivnice cemo da postujemo na net. cene pica su vise nego pristojne.
Pa umesto svih tih nagrada koje ste planirali bolje da kes investirate u pice. Usput, koja muzika? Ovde na ES-u ima svega par riba (3-4) ... sta se radi na tom planu?
Mogu da vam zavrsim, ako ste zainteresovani, Branku BlackRose ... cenu ne znam, ali cenim da nije vise od 200 dem.
Sve sto je besmislenije, utoliko je bolje.
prof Jaukovic [FON] : "Kolega, jeste l' nesto rekli ili samo pricate ?"
20.02.2002. u 09:31
torbica Zoran Torbica direktor CRI ISP-a Vracar, Beograd
Imam dosta iskustva sa organizacijama slicnih "manifestacija"...hehehehe...
nije losa zamisao ta tobmola ali moze dosta vremena da se izgubi tu i ljudima da postane dosadno!Bolje da se organizovalo nesto tipa igracice i slicno...nesto sto ce pokrenuti ljude da se zezaju i opuste...pa i da se organizuje nesto za upoznavanje ... tipa nekih igara !Sjajna je ideja ... samo da vidim kako cete organizovati karte....imam jedan predlog u vezi toga....napravi uzi spisak od 200 ljudi koji bi i ulazili preko spiska....a ostai mogu da udju kupovinom karte...|:)!
ne brini covek, obecavam da ce biti dinamicno...pogresno sam se izrazio, nagradna igra je bolje. ljudi ce biti opusteni
nema prodaje karata.