Citat:
HoT_Steppa: Iz '70 vredi slusati Black Sabath, AC-DC, Led Zeppelin, i sl. a iz '80-ih pod brojem JEDAN :
I R O N M A I D E N, najbolja HM grupa svih vremena!
Helloween, Joe Satriani, Scorpions, Guns n Roses, Whitesnake, Megadeth...
Ali naravno, ne treba se zadrzati samo na metalu, treba slusati iz svakog zanra ono sto vredi, tako da mozemo da diskutujemo i iz ostalih zanrova sta je vredno slusanja, ja slusam sve od Carevca i Pavla Aksentijevica preko Metallice i Iron Maiden-a do Andrea Bochelli-a i Clayderman-a.
Uuuu lave! To je to! Zaboravio si Blind Guardian, najjaču grupu posle Iron Maidena, IMHO.
Inače, uzaludno je raspravljati o žanrovima, pogotovu kada MTV servira svoje viđenje istih (po njima: najbolja Rock grupa - Linkin Park). Inače bih ja stavio Rammstein u
industrial metal, ali opet, to sam ja :)
"Isto takođe" mislim da ne treba da trošite svoju energiju na rasprave ko je koga prodao, ko je od koga bolji, jer iz ličnog iskustva znam da se takve rasprave nikad ne završavaju, niti će iko ubediti drugu stranu u bilo šta.
bakiman, šta da ti kažem, odgovor na tvoje novo pitanje (""Koliko članova ES-a sluša NU, BLACK, DEATH METAL...???"), čisto da ispoštujem anketu, je jedno gromoglasno
NE.
ex.
trooper
Oh goody... it's my Illudium PU-36 Explosive Space Modulator!
Softversko Inženjerstvo
♪♫♪