#305514 - scoolptor

slika korisnika
Broj poruka:1660 - [ Pretraga ]
Kontakt:[ Slanje Email-a / Privatna Poruka ]
Godina rođenja:1955
Poslednja poseta:13.06.2024.
Vremenska Zona:UTC+1
Kompjuterske veštine:sve
Obrazovanje:jeste
Datum registracije:30.07.2012.
Izabran stil foruma:Gray
Plan
This time next year...
Projekti
Industrijska automatika, Fanuc, Siemens, Vipa, Mitsubishi, Bosch, Indramat, SMC, Weidmuller
NC upravljanje, Fanuc, Siemens, Mitsubishi, Haas
Hidraulicni i pneumatski sistemi, Bosch Rexroth, SMC, Festo
Komunikacije
Učešće u diskusijama
Forum:Tema:Datum i vreme aktivnosti:
MadZone Re: Novak Đoković i dalje ide napred

08.06.2024. u 17:31

TechZone Re: Hidroizolacija kupatila, čemu to služi a uz to i ...

07.06.2024. u 18:26

TechZone Re: Nosac viseceg elementa

06.06.2024. u 18:48

TechZone Re: Ugradni vodokotlić, za i protiv

02.06.2024. u 20:56

TechZone Re: Odvod za ves masinu

02.06.2024. u 19:18

MadZone Re: Paketomat pošte srbije - suludo nepotrebna i besmi...

29.05.2024. u 21:24

MadZone Re: AI: pomoć - ili opasnost?

28.05.2024. u 07:58

AutoZone Re: Garancija na akumulator odbijena - istrošenost u e...

27.05.2024. u 08:32

MadZone Re: Evrovizija, prava tema za MadZone

25.05.2024. u 19:50

MadZone Re: Komšija pušta glasno muziku - kome se žaliti?

25.05.2024. u 17:21

Klimatizacija Re: FUJITSU klima uređaji - inverter

22.05.2024. u 09:54

MadZone Re: Praznjenje stana pred prodaju (Beograd) - ko to rad...

15.05.2024. u 18:03

TechZone Re: Pojačivač pritiska tečnosti dva

15.05.2024. u 17:59

Elektrotehnika Re: Napajanje petozilnim kablom vise jacih potrosaca

15.05.2024. u 13:33

MadZone Re: Komsijski pas glasno zalajava bez prestanka kome se...

13.05.2024. u 08:09

MadZone Re: koju vremensku prognozu koristite?

07.05.2024. u 10:38

Elektronika Re: Brojač obrtaja problem

03.05.2024. u 19:03

TechZone Re: Zamena radijatora (priključenih na gradsku toplanu)

30.04.2024. u 07:15

Svakodnevnica Re: Obućar koji stvarno radi kao obućar

24.04.2024. u 10:14

Predlozi i pitanja Pucanje generisanja stranica profila

23.04.2024. u 12:28

MadZone Re: Svetski rat u Ukrajini

23.04.2024. u 12:11

Svakodnevnica Re: Robot perač podova u maxiju

22.04.2024. u 07:13

Klimatizacija Re: Drzac cevi od unutrasnje klime

19.04.2024. u 16:46

Ostali hardver Re: PCI slot cover za kućište

17.04.2024. u 15:16

MadZone Re: Put oko sveta autostopom za 20$ dnevno

16.04.2024. u 09:44

Bela tehnika Re: wa 61061 puko kaiš počupo žice termostata i nema...

12.04.2024. u 09:27

MadZone Re: Ne kupuje mi se miraž ..

11.04.2024. u 10:18

Matematika Re: trokut za vi osnovne

09.04.2024. u 15:43

Svakodnevnica Re: "Niske cene visok kvalitet"

09.04.2024. u 09:32

MadZone Re: Predsednički izbori u USA 2024.

06.04.2024. u 18:10

Kultura Re: Koje serije trenutno pratite - preporuke?

04.04.2024. u 18:38

TechZone Re: Zamena ek ventila

04.04.2024. u 12:52

MadZone Re: Ko kupuje silne izgradjene stanove?

04.04.2024. u 09:51

Elektronika Re: Koja je ovo komponenta?

26.03.2024. u 19:30

MadZone Re: Rusija sve atraktivnija

26.03.2024. u 19:03

Svakodnevnica Re: Ruske slane a Nemačke slatke . . . . .

26.03.2024. u 08:48

MadZone Re: Gde je Kejt? (samo pogrešni odgovori)

22.03.2024. u 19:37

MadZone Re: Relativizacija Ljiljana Smajlović gost Milan Damja...

21.03.2024. u 13:56

Bela tehnika Re: Kamena ploča za picu

17.03.2024. u 17:34

Matematika Re: Geometrija-trokut

17.03.2024. u 10:29

Elektrotehnika Re: Pucanje 6 bojlera u zgradi zbog slivanja vode niz z...

16.03.2024. u 13:19

Elektrotehnika Re: Regulacija brzine dc ventilatora

15.03.2024. u 07:09

Bela tehnika Re: Gorenje veš mašina polomljena brava vrata

13.03.2024. u 14:24

MadZone Re: Rathohuškačka propaganda i medijski rat

11.03.2024. u 13:28

MadZone Re: Šta sve može da se nosi za samoodbranu?

10.03.2024. u 09:34

MadZone Re: Jel ovo neko vaćarenje ?

07.03.2024. u 07:10

E-Kupovina Re: Aliexpress.com - iskustva?

06.03.2024. u 17:11

TechZone Re: geberit taster za ugradno kazance

04.03.2024. u 09:16

TechZone Re: Problem sa kadom

04.03.2024. u 09:15

TV uređaji Re: Lg led tv pukao osigurač

01.03.2024. u 18:21

Elektronika Re: Releji/sklopke za intenzivno prekidanje DC 25+A

29.02.2024. u 20:21

Video karte i monitori Re: Kakav je osećaj gledati u veliki zakrivljen monito...

28.02.2024. u 08:55

MadZone Re: Zapadna civilizacija = slepa grana evolucije

27.02.2024. u 16:10

Potpis
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
Slanje Email-a Privatna Poruka Prati poruke korisnika
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.