ventura
 Član broj: 32 Poruke: 7781 *.net.yu
|
Kako mi je poslao jedan prijatelj:
Cene:
Posto sam se raspitivao na nekim mestima,
Xl, Tijana Dapcevic i neki bend, zastupljena kao sva muzika + trubaci u ponoc cena 25 eura ulaz po osobi, cini mi se da imas 1 pice za to i neku hranu, rezervacija stolova od 100 do 400 eura, znaci za te pare dobijes i flasu pica kog zelis sto je ok jer ti sam mozes da trazis koliko stolica hoces, tj koliko moze da se stavi za jedan sto, pa kad se podeli na vise ljudi nije mnogo,
Sinema, 40 eura devojke, 60 eura momci, za to imas hranu i koktel dobrodoslice i naravno mesto za sedenje, svira Mercedes bend,
Sova, ne mogu da se setim trenutno, napisacu kasnije,
Akapulko 70 eura, svedski sto i otvoreni sank (ako bude kao prosle godine, stvarno je otvoreni sank, mozes da pijes i jedes koliko i sta god hoces) svira Amadeus bend
Amsterdam je 50 eura sve ukljuceno ne znam ko svira
Easy klub, Kazanova bend, 75 eura da pijes i jedes dok te ne iznesu iz kluba, bar tako kazu :)
Metropol, OK bend 100 eura sve ukljuceno, mada sada dok gori, ko zna da li ce biti nesto.
Ko voli Marka Bulata moze da ode u pionirski grad, cena je 2500 dinara, sve ukljuceno, ali je mesto stvaaarno socijala, kao neka menza, kao za svadbu,
Kabare, ne mogu da se setim, napisacu kasnije,
Koktel bend je u Interu, ne znam cenu, Lukas je na sajmu u NS-u, isto ne znam cenu
To je sto za sada mogu da se setim, napisacu ostala mesta kasnije koja se setim.
Pozdrav, Milos
|