jel ima neko iz 37.klase srednje vojne skole kopnene vojske iz sarajeva?
voleo bih da mogu da uspostavim kontakt sa nekim od mojih klasica...
pozdrav...
Branila bivsu sfrj! nego,eto tako imam drugare iz vojne skole iz svih bivsih republika,dosta nas vise nisu aktivni oficiri,bave se drugim poslovima...
ako ima,nek se jave...
Da taj sam,vrlo dobro se secas.Jel si ti bio 8 vod,mislim.Ja sam jos u armiji ozenjen sa dvije dece i takao.Daj bre pisi vise o tebi i nasim klasicima.
Alo klaso 37. SVŠ KoV - Sarajevo! Miljacka je davno otalasala a klasa ove godine puni 15 godina od završetka škole prema tome...malo je vremena !!! VREME OKUPLJANJA 28.april 2007. Mesto i detalji kada mi se javite da ne ostavljam podatke ovde. Moj mail je [email protected] ili [email protected] Javite se što pre jer vremena je malo. Mnogo nas se skupilo nemojte da ste crnci. Veliki pozdrav za 37.klasu
Gde si bre Randjo,bog te mazo! Vezisti,zbor!
A ***ote,secas se zurke kod mene u Obrenovcu?
Javi obavezno,gde je okupljanje.U Obrenovcu su Injac,Trebinjac iz 2.voda-on mi je vencani kum i ja. Niko od nas vise nije aktivan.
Pretpostavljam da si jos u sluzbi.
VELIKI POZDRAV
Slusaj klaso javi mi se na 065/25-03-002 ili mi sibni poruku. Okupljanje klase je 28. aprila. Treba obavestiti jos masu ljudi a vidim da si se ti ovde cuo sa Ljupcom. Ako imas njegovu adresu ili telefon javi mu da javi i ostalim Makedoncima da su dobro dosli. Ako mi posaljes licni mail poslacu ti ceo spisak.