Drugi dio.
Kad je testiranje završeno prebacio sam na daljinski 20c i na Auto mod te se klima nakon rada od cca 2 minute zagasila.
Ispratio sam da unutarnji ventilator radi oko 1 minute i tada troši oko 14.2W pa se zagasi i tada je potrošnja 6.5W opet nakon 1 minute se ponovno pokreće i tako u krug do ponovnog paljenja.
Klima se upalila na grijanje kad je na unutrašnjoj jedinici gdje je senzor od mjerenja došla na 19.7c a na ispuhu je izmjereno 21.6c.
Ako se pitate kako je sada na usisu na unutarnjoj tako temperatura pala to je iz razloga što ventilator vrti taj zrak pa je oko usisa hladnije.
Kad je upaljena potrošnja je narasla na 332W da bi nakon kratkog vremena se ustabilila na normalnu potrošnju na održavanju.
Nakon što se ustabilila, potrošnja je 245W na održavanju zadate unutarnje od 20c.
Na održavanju zadate temperature na senzoru od mjerena na usisu unutarnje jedinice temperatura je oko 22.1c uz temperaturu ispuha iz unutarnje 36.6c.
Ovdje sam namjerno vršio testiranje i na prvoj brzini ventilatora tj. najsporijoj iz razloga što se po forumima priča da je tada najslabiji Cop (ili griješim) pa neko tko zna proračunati Cop (Nikomax, rovaccccc) da vidimo kolika je razlika u odnosu na najslabije puhanje i naj jače 360 vs 570 m3/h.
Evo ovo je najdetaljnije što se moglo napraviti.
Testiranje je trajalo 1 sat i 8 minuta.
Mateuss