ufffff hvala ljudi na odgovorima, kolko god mi se oni ne svidjali

ja zivim u stambenom naselju a i nemam bend (jos uvek), tako da pojma nemam gde bih mogao da iznajmim neku garazu i dal bih to sam mogao da priustim. mada za to se i da raspitati, al veci problem je to sto bi mi bila mnooogo velika frka da svoje buduce "cedo" ostavljam tamo kod nekog u garazi kad se krade nenormalno mnogo. treba onda da ulazem i u neke mere obezbedjenja, a i da razmisljam kog sve taj lik dovodi u tu garazu dok ja nisam tu... - ne bih ja to podneo
ja ga cenim da bi mi za sada (par meseci, dok ne naucim nesto konkretno posto sam pocetnik) skroz ok zavrsili posao ti prigusivaci. mogao bih da vezbam tehniku, odvajanje ruku i nogu, i generalno osecaj sviranja. a i sto ponekad da ne sklonim gume i raspalim po bubnjevima nekih sat vremena

valjda nece niko da se buni za tolko... ne planiram naravno da kuci pravim svirke i da lumpujem ko lud.
@milanche: hvala! malo si me ohrabrio!
ljudi, pisite jos sta mislite! i ako neko ima iskustva sa nekim prigusivacima nek mi posalje neki link i napise nesto o njima! hvala jos jednom.