Ako izgleda kao patka, ako ide kao patka, ako gace kao patka, onda je patka.
Kruta greda je JEFTIN sistem vesanja, koji pruza minimum voznih osobina. Da je napravljen od titana, on ima
limitiranu geometriju..iz koje se ne moze izvuci nista vise...nikakvom "proizvodnjom"
Citat:
drajver2: Pa dobro Vladd ako ti je Golf 7 preskup i u naj nižem paketu opreme ima krutu gredu,još uvek ima novog Golfa 6 sa odličnom opremom i dizel motorom koji pozadi ima multilink i košta oko 16000e...
Da li ti i on nije konkurentan???
Jeste, bar meni, posto me vise privlaci donji postroj i mehanika nego drzaci za case i sakrivene mane vesanja.
Jos vise bih voleo da postoji MK5, novoproizveden, ali je on bio preskup u proizvodnji, najvise je pruzao kupcu od svih generacija, ali sada smo ograniceni na kupovinu onih koji "stede" u proizvodnji...
MK5 bi bio jos konkurentniji
Sada im je skupo i da ofarbaju glavcine, ali to se moze dobiti na modelu od 45000 evra.
Nego da cujem, "kvalitet" koji postoji, za pristojnu cenu..
Ili su se neki upetljali da opravdaju golf kao "umetnicko delo", koje dobija na ceni samo zato sto je Golf

Poz
P.S.
Jeste konkurentan za diskusiju u temi, i veca je verovatnoca da bih ga kupio, u nekoj situaciji, mada trenutno imam neke druge potrebe po pitanju vozila, ali ni to ne mora da bude striktno..
Bitan je odnos CENE i KVALITETA, pogotovo sto u zonama preko 25k evr postoje opaki kvaliteti. Koliko god se luks klasa priblizava midsize cenama, toliko je Golf uleteo u high price..
Nije ga satrla konkurencija iz C segmenta(kako god ga tumacili), vec oni iz vise klase..