Citat:
mjanjic:Zato su najveći problem ti uvezeni primerci koji su za kratko vreme prešli ogromne kilometraže ... putujući po celoj Italiji, Francuskoj ili Nemačkoj, a takvih slučajeva ima poprilično), što je posebno izraženo u C i D segmentu.
Pa ako je za kratko vreme prešao veliku kilometražu, to znači da je vožen u petoj (šestoj) brzini na autoputu. Milina, i za auto, i za motor, i za trap, i za menjač i za kočioni sistem i tako redom.
Pomisli samo, koliko puta zgaziš na kočnicu u gradskoj vožnji od 20 km. A koliko puta zgaziš na kočnicu na autoputu na deonici od 200 km. Deset puta više kočenja na deset puta manjoj kilometraži. Mislim, samo primer.
Koliko puta izcimaš ručicu menjača (+ kvačilo) u gradskoj vožnji od 20 km. A koliko puta na autoputu na deonici od 200 km.
Koliko radi servo pumpa i koliko se iscimala letva volana grad 20km v.s. autoput 200 km. Koja će pre biti zrela za reparaciju?
Pa onda, koliko je anlaser puta startovao motor.
I tako dalje i tako dalje ...
Ja bih rado kupio auto sa 300.000 km "pređenih za kratko vreme po celoj Italiji, Francuskoj ili Nemačkoj". Mnogo bi mi se manje sviđao auto vožen "og kuće do pijace", i tako pređenih 100.000".
Šteta što se na automobilima ne vodi evidencija o satima rada nego samo kilometraža. Ili još bolje ukupan broj obrtaja motora.

OTPOR blokadi ulica, OTPOR blokiranom Beogradu, OTPOR blokiranoj Srbiji