Za 3000 mora da se nadje ocuvan Golf 5 posto napolju kosta ispod 1000. Ako nema onda treba zaobici preprodavce i kupiti napolju, ne moze otici vise od 1000 i kusur na put i dazbine.
Citat:
Java Beograd:
Citat:
Zika88:Pa i voleo bih da probam dizela,jer ga nikad nisam imao.Naravno bez plivajuceg ako nadjem.
Mislim da je mnogo bolje da razmišljaš:
"može i dizel, ali naravno common rail, a ne pumpa-dizna"
Nema Golf 5 sa CR.
Citat:
Zika88:
Pa i gledam bar da bude od 2005 pa na ovamo.Koristim ga svakodnevno za posao po Beogradu,al par puta jednom-dva mesecno odem na malo duži put do sela.I vise sam gledao ove manje automobile,tj hecbekove al bar da imaju 5 vrata...
Citat:
Zika88:
Italijana sam imao,Francuze obicno u ovoj kategoriji ima pezo 206 307 itd,megan kacket itd .Imam prijatelje koji su vozili oba i imali su zalbe,pa zato XD
Golf 5 mi od svih u ovih u ovom cenovnom rangu deluje vizuelno i ovako ok.Sa 5 vrata,da je malo jaci itd al ako su toliko losi kao serija onda dzaba sve to XD
Golf 5 od dizela 1.9TDI (8V) 105HP (pozeljno izbegavati BXE) ili 2.0TDI (16V) 140HP (izbegavati BMN, pozeljno uzeti BKD i sto mladji, stariji 2.0 su imali problema sa glavama, uljnim pumpama, diznama, itd.). I to bez DPF i DSG i Bluemotion. Ja bih 1.9 zbog jeftinijeg odrzavanja i manje potrosnje, a i onaj 105 moze lako da se digne na 140-150HP.
Golf 4 samo 1.9TDI 130HP (ASZ).
Ako neces Francuze i Italijane (mada ne znam zasto, ta iskustva "neko imao zalbe a nije ni gledao sta je kupovao" ne priznajem) imas i Polo, Jetta, Seat, Skoda, Astra, Focus, Mazda 3 pa biraj.
Za koroziju bar imate oci, ruke, noge (moze i olovka ili srafciger) pa pogledaj, cukni, lupi, bocni, ne treba vam majstor (mada vam svakako treba pre, tokom ili odmah nakon kupovine u slucaju da dobijete neku garanciju).
[Ovu poruku je menjao 2020 dana 29.08.2024. u 16:51 GMT+1]