Mislim na pravog Teslu, da su inzenjeri VAG-a umislili da su genijalni kao on, pa im treba adekvatna novcana naknada.
Prosto logicki moram da odbacim prenemaganje da im je zarada "samo" 600 evra, posto vidim koliko kostaju "igracke"(neki detalji dopunske opreme)..nekakvi senzorcici kostaju kao iphone..
Kada im parce plastike(poklopac drzaca za ruke) kosta 35 evra(kao npr printer), a realno, trzisno, kosta 3-4 evra, u proizvodnji je daleko ispod jednog...
A auto od prostog gvozdja, sa inkrustracijama kvalitetnijeg celika, nema nigde plemenitih metala, nema titanijuma, specijalnih celika, ima ABS plastike(robusna ali ne i najkvalitetnija, najskuplja), nema specijalnih senzora(naprotiv vrlo primitivnih), nema specijalnih komponenti...
Pa na cemu su potrosili profit, osim na "vlastelu"?
Radnistvo im je vecinski sirotinja, Turci, Balkanci, Meksikanci ili Kinezi...pa i Rusi..
P.S.
Ili su uracunali milijarde za otvaranje fabrika u Kini, pa im je preostala kinta podeljena sa brojem vozila..
Ja licno dobijam zmarce, kada znam da ne placam samo vozilo(i pripadajuce troskove), nego i sve ostale investicije brenda, nevezane za korisnika..
Kupis auto i platis im jos par kancelarija u novoj fabrici

, a njima preko toga ostane jos 600 evra