Koliko isplivava, debelo se brljalo.
Da se ne ponavljam

, kada god se manageri upetljaju, sa njihovim referencama i pojmom "profita", nastaje blago receno svinjac.
Znam da bi najvise voleli da prodaju sliku vozila za 20-50k€, i imali bi lep profit. Ali, jednoga trenutka bi se zapitali, zasto je slika na krutom papiru, pa mozda ima koju kap boje previse...moguce je praviti ustedu na svemu.
Preporucujem Toyoti, da pod hitno napravi ustedu u poslovanju, tako sto ce trenutno najuriti managere prodaje, i posao ostaviti inzenjerima.
Idioti su se hvalili da su napravili ustede limitirajuci broj vozila prilikom opoziva. To nije ni za zatvor, vec za ludnicu.
Nadam se da ce se toyota preracunati, i magarce preseliti na ulicu, pa neka kalkulisu sta sve mogu da ustede, da prezive. I da shvate da sitne ustede vise ne postoje, doslo se do zida, granice, kada svaka aljkava usteda dovodi neciji zivot u opasnost, i vozilo prestaje da bude vozilo..obicna dronjava roba, uz koju treba ukinuti i tehnicke preglede i ostale krpelje auto industrije..
Ludilo managerisanja je ocigledno preslo granice razuma, i Toyoti nema srecnog povratka...bar do nekog spektakularnog, navedenog poteza.
Ova krpljenja....secenjem usiju, prave nepopravljivu stetu, nadam se u kracem periodu, da se malo ubrza propast imbecila.
Da se ja pitam, ne bi mi se Toyota ni izvlacila ni provlacila, svaku greskicu i jajarenje bi platili desetostruko. I ne samo Toyota, vec i ostali... prikriveni, GM i Ford valjda misle da su zaboravljeni, i njihov psihopata Lopez...
Poz