Dajte neku fotografiju, naročito sa one strane gde gori vatra, dajte ako nije problem to uputstvo koje imate - i to može fotografija. Prosto, znatiželjan sam.
Što se integralnih kotlova tiče, najbolje rezultate glede iskorišćenja sam imao sa Biodomom27, najbolje ukupne performanse - elektronika, čišćenje, takođe vrlo lepu iskorišćenost, ima Kozuslan Simpel 25, a meni se (za sad) najviše dopada Thermoflux 25 koji jedini od nabrojanih može da radi i na drva, a po koeficijentu iskorišćenja ne zaostaje puno za prethodna dva - reč je o posto-dva... Sve ovo što napisah važi samo dok se (najzad) ne pojavi KtnPlt 12/18 koji će, računam, biti sa najvećim iskorišćenjem, sa najboljim ukupnim performansama (doduše bez automatskog čišćenja jer to je argument za razmažene, a mi to nismo, zar ne?), a moći će, za ne daj Bože slučaj, da se loži ne baš drvima već briketima, ali i ćumurom.
Inače, svaki gorionik/kotao na pelet može da se loži košpicama od višanja, skoro svaki može i sa košpicama od šljiva, tek poneki košpicama od kajsija, ali da može i na agro-pelet, to još video nisam, mada mnogi proizvođači tvrde da je njihov gorionik baš takav.
Dobra vatra - mir u kući, čist vazduh - duga ljubav.