Citat:
marko srzic:
Ja ni sa tobom nezelim da diskutujem.Jer si nemoguc covjek tvrdis samo jedno .A to je jasno .Uradite sve kao ja to je najbolje.Filipova racunica nije tacna 600 evra.Kao ti si platio manje.I sta si dobio komoditet.A covjek nije uradio nista pa ima taj komoditet.Jel se to kod tebe necisti i nesipa pelet.Imas ti regulisan polaz.
Meni nesmeta zibelova regulacija i to sto srkson prodaje.Ali se pokazalo da moze biti kontraproduktivno.Ja sam puno toga isprobao i stekao neka iskustva pa neki manipulatori nemogu da me lazu.Ni u jednom postu nisi propustio da me prozoves povrijedis i slicno.
A ja ti javno kazem.To sto si napravio nije nista ni najbolje ni nesto sto niko ne moze.A pogotovu da nekom kazes uradi i ti ovako .
Pa vidis da velika vecina dokazano to ne podrzava.LJudi vrse propagandu i prodaju po forumu.Postoje i oni sto kazu da nije tako.
Ima tu jedno prokletstvo.Da ovo sto mi pisemo citaju ljudi i sto misle i nemisle tako kao ti.A i tebe je neko podgovorio.
Eno pogledaj kod Ultrene skoro vam je ista potrosnja.Ali ti imas komoditet na 22 c .
Regulisu i sa termickim ito dobro.Nebi rekao da tim strucnjaka svjedskih firmi nezna zato kao tvoje pa nisu dosad uradili.
Stavio na 21 pa ono 24 pa tako ja i hocu.Odam u gacama po kuci.Nek trosi netrosi danas je 20 napolju.
Ti najbolje diskutuješ sam sa sobom.
Nikad nisam rekao da je moje najbolje,ali da je bolje od lopatanja uglja,to je SIGURNO.
Ne znam šta je FelipE uzimao ali znam da ovo što sam ja uzeo nije koštalo toliko.
Njjega je samo pumpa koštala upola jeftinije nego mene ceo AT.
Tebi smeta i Zibelov regulator,i Srksonova sposobnost,i Tanebov gorionik i Zmajdinov analizator,i zvoncicin plan za izolaciju,i moja kuća i AT....
Retko da tebi nešto ne smeta.
Ne smeta ti samo onaj ko razmišlja i piše kao ti.
Sa Ultrenom se i poredim.Ako je isto 600 kg manje onda imamo istu potrošnju.
O komfornosti,ili kako ti stručno kažeš,komoditetu,možemo da diskutujemo.
Evropa ugrađuje akumulatore tople vode i razne regulatore a mi da budemo pametniji od njih pa da svi pređemo tj.ostanemo na lopatanju uglja?
Ja novim korisnicima (koji imaju mogućnost) predlažem da pobacaju lopate i budu gospoda.
- 110m²
-Viadrus25 kW
-gorionik Ecopell
- 2 X AT 800 litara (privatna
režija+Austria email)
-2 X Gree Viola + Gree G Tech 12000
Btu/h
-Wilo Yonos Pico 25/1-6
-elektro kotao 12 kW
-izolacija:5 cm zid, 30 cm plafon (10
stiropor+20 staklena vuna)
-aluminijumski radijatori (140 rebara)