Bahati sinovi nisu nepoznati i na ovom prostoru.
Nisam voleo Bravara, ali iz ove perspektive mi je sve miliji i draži !
Jer je POSTOJALO besplatno školstvo i zdravstvo i minimalna nezaposlenost. U tim uslovima lako smo izdržavali Bravara i kamarilu.
Sada naši demokrati nikako da odluče da li je zdravstvo bizmis ili socijalna potreba društva? Valjda se miško nije odlučio
Švedska, Engleska i većina Evrope smatra da je to socijalna funkcija društva, ali i da čak to nije tako, mi smo to IMALI i treba da maltretiramo političare da nam to VRATE.
Šampioni demokratije, pržioci živih ljudi strujom, dobroćudni otimači nafte i uopšte hvale vredno društvo slobodnih ljudi - oni likovi vidiš smatraju da je zdravstvo Biznis. Sa velikim B.
Gadafija njegovi vole zato što investira u najskuplji (ili drugi po redu) projekat čovečanstva u pogledu dovođenja vode u pustinju i pretvaranju iste u plodno zemljište - a koje se posle besplatno PODELI stanovništvu. Samo imaju obavezu da rade na toj zemlji, a usput im sazida i poneko naselje i putić i pomalo podeli stipendija za školovanje u inostranstvu, svakom ko to USPEHOM u školi zasluži.
Nebrojeno puta im je Moamer rekao da se spreme za nestanak nafte. To mu je modus vivendi celog šivota bio!
‚‚Nenormalno je da šačica ljudi drži sva bogatsva jedne zemlje‚‚ - Moamer El Gadafi
Da mi je da fotokopiramo ovde Moamera i presadimo ga u Srbistan
Još krik slobode detinji je plač