palomas Davis Cup Croatia
Član broj: 50896 Poruke: 666 *.hep.hr.
|
dekomk, oprosti što kasnim s odgovorom, tek sad vidim tvoje pitanje! Ja sam početkom ovog ljeta kupio na njemačkom eBayu-u točno takvu motorku, za cca. 50 eura dobio sam dva mača (različitih dužina), kao i pripadajuće lance (McDillen joj je oznaka, a prodaje se i pod drugim nazivima).
Što reči, motorka je lagana, i to joj je osnovna prednost. Kučište (blok motora) ispod cilindra je plastično, i treba paziti da se auspuh slučajno ne bi otpustio, i pao/dotaknuo to kučište, jer bi ga temperatura mogla spaliti i probušiti, a onda tu motorku možeš baciti. Ja inače imam i veliku motorku Husqvarna F61, koja ima dvostruko više snage, i koja je "glavna" kod rušenja i piljenja debljih stabala. Ova kineska dobra je za kresanje granja, i za piljenje iscjepanih metrica.
Odmah na početku isčupao mi se konop za startanje iz plastičnog kalema, ali mi je prodavač (besplatno) poslao kompletan drugi mehanizam za startanje (zajedno s bočnim poklopcem). Problem čupanja konopca iz kalema može se lagano riješiti, tako da se čvor konopca u kalemu zalije sa epoksidnim ljepilom. Ja sam to uradio, i sad imam još i rezervni mehanizam za startanje .
Nit je neka lova u pitanju, nit je kvaliteta na nekoj razini. Stihl, Husqvara i Dolmar su marke koje traju nekoliko desetljeća.
[Ovu poruku je menjao palomas dana 11.10.2010. u 10:47 GMT+1]
|