Da, ti komentari su bas verodostojni. Da je on nekome razibio sipkom glavu nasao bi se pred sudijom za maloletnike, samim tim takvi komentari su idiotski i hejterski. Tog komentatora bi sad trebalo izvesti pred sudiju da potkrepi svoje izjave cinjenicama ili ga strpati u padinjak za govor mrznje.
A inace kandorus, zanimlljiv izbor citata, sto nisi uzeo ovaj:
"Milošu je iz Ministarstva prosvete savetovano da se prebaci u OŠ „Sava Šumanović“, ali kada smo molbu podneli školi,
odbijen je. Zbog toga je godinu dana sedeo u kući i nije išao na nastavu. Inspekcija i Ministarstvo su ih naterali da ga na kraju prime, ali, eto, već posle nekoliko dana, počela je nova hajka"
Dakle, sta iz ovog imamo? Mozda uvredjene primadone iz skolskog rukovodstva kojima se neko drznuo da ne prihvati odbijanje pa iskaljuju svoj ego na detetu potpirujuci ostale roditelje?
A to sto hoce da ispisu svoju decu, nek ispisu. Siguran sam da nece imati iste probleme da dete upisu negde. Mada sam isto tako siguran da niko nece ispisati dete, vise me brine da neki psihopata ne sprovede svoju pravdu nad tim detetom apropo primera na prethodnim stranicama.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić