I taj link znaci sta? Da smo mi koji ne odobravao izivljavanje roditelja "pametnjakovici koji ne rade nista u zivotu". Reko bih ti sta mislim o tome u dva slova, ali nije u redu i nisam tako vaspitan. Da, samo vi imate decu i samo vi znate kako je to, jasta. Mozda sam ja trebao isto da teram upravu vrtica da ispise dete koje je ujelo mog sina, ili da ne znam sta cu da radim kad je moj sin ujeo nekog. Ma obojcu na lomacu inace je mlacenje tudjim k.? Dete ne moze da bude krivo, moze samo da bude ispusteno i da zahtev dodatni rad, STRAH ne moze da bude opravdanje za unistavanje necijeg zivota jer ce to dete posle zivota ispunjenog odbijanjima i nerazumevanjem postati hladnokrvno i jednog dana zaista nekom i naneti nepopravljivu stetu.
Roditelji ne mogu i ne smeju da imaju pravo da zahtevaju necije unistenje, mogu i imaju pravo da zahtevaju da se taj problem adekvatno sanira i to i dobijaju, svi oni koji i pored toga hoce da ispsu decu, nek ispisu. Prednost uvek teba dati onima koji hoce u skolu pre nego onima koji nece ili oce ali da je po njihovom.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić