@Vladimir, ko kaze da ja jedem sve to

Grubo ili ne, tu je

Znam ja da toplota sve to sterilise, ali bar za morske plodove nikad nisam siguran u to, meso se mnogo brze skuva neko sto se sadrzaj creva sterilise. Plus sto mi se ukus skoljki nikad nije svideo bas toliko da rizikujem shellfish trovanje. Malo su me razmazili napolju, imao sam farm-grown shrimpove vec ociscene, samo u ljusturi (koja se skine za 5 sekundi ako neces da grilujes) i ociscene lignje

. Ovde sam nasao lignje ali shrimpovi su suvise komplikovani
sto se tice seafood pizze, google je bre vas prijatelj, ima raznih fora i fazona i raznih recepata.
Google: "sea food pizza recipe"
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić