Hvala vam,zaista,svaki savet je dobrodosao.E,bio mi danas majstor da snimi situaciju i napravi predracun.Njegov se nije slozio sa mojim predracunom tek za nekih o,3kw(
http://www.kspromet.hr/izracun.asp?P=1 ).Ispada da ce mi je snaga radijatora biti 7.6kw(1.6,1.2,0.4 i susac),d.soba i kuhinja su defakt jedna prostorija od 30m2.Takodje je vrteo glavom na 4l u ovim mbs-ovim,kaze da ce biti oko 25l vode u sistemu,i kaze da je svaki drugi sistem koji uradi sa alfom 90 iako je on licno ne smatra ekonomicnom,bar ne sto se grejanja tice.Onda smo krenuli u razmatranje sta bi moglo da bude resenje.Plamen 850 koji nas sada greje sluzi samo za grejanje,ne kuvamo i ne pecemo na njemu,njegova prerada bi bila verovatno neisplativa,prihvatio je moj predlog da bi dobro resenje mogli da budu termomontovi temy plus 12kw ili temy s 15kw,njih bi mogao da uzmem u Rodi na pika karticu,12 rata bez kamate,medjutim plasi me malo ta kolicina vode u njima,ovaj prvi ima 31l a drugi cak 45!,a i kakvi li su potrosaci?