Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Vanzemaljci i Buducnost Zemlje

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 260241 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vaske71

Član broj: 61960
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+109 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 08:52 - pre 167 meseci
Interesantno je da kad istoimeni strucnjaci odu u penziju i padnu u zaborav, tek tad pocinje da se otkriva zataskavanje i prava istina ...

0

starkg
Kragujevac

Član broj: 51088
*.dynamic.sbb.rs.

+89 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 09:12 - pre 167 meseci
Valjda je u godinama nema sta da izgubi, ovako kao mladjeg ko zna sta bi uradili, mozda bi nastradao u "saobracajki" , kako on kaze to je tada bila velika tajna jer nisu znali kako su ovi nastrojeni prema nama.
YU1OTW

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

Član broj: 286901

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 12:57 - pre 167 meseci
Ne radi se o tome da je neko star pa moze da prica, oni svakom prete da ce im clanovi porodice umreti od raka mozga i slicno u slucaju da... Ali ima tu jos gorih nacina kontrole.

Stanton Friedman, Debunking the UFO debunkers
http://www.youtube.com/watch?v=crg67I276iU

Michio Kaku
http://www.youtube.com/watch?v=12C8lIQ8hiU

0

Onaj

Član broj: 260000
*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 17:20 - pre 167 meseci
@Galactic Federation

Prema tim izvorima koji prenose telepatski poruke od GF, kako stoje stvari sa kažnjavanjem onih čiji se postupci kose sa moralom ili čiji su postupci zločinački? Da li će GF kazniti bilo koga ili pružiti šansu zločincima da se poprave, npr. nekom Brejviku masovnom ubici i dopusti mu da nastavi da živi slobodno i gotovo večno samo uz proširenu svest pa onda neće ponoviti tako nešto a najveća kazna biće mu savest? Dakle, jel GF kažnjava ili samo proširuje svest ili možda daje ljudima po tom pitanju da nastave sami po svojim pravilima da se snalaze kao do sad?

....................

A evo najnovijih naučnih zanimljivosti/dokaza vanzemaljskog života:

Citat:
Pronađeni tragovi DNK u meteoritima koji su pali na Zemlju?

NASA pronašla tragove DNK-a u meteoritima koji su pali u Australiji i na Antarktiku. Analizirani uzorci bili su potpuno drugačiji od ranije analiziranih, što je isključilo mogućnost "kontaminacije" na Zemlji.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/72070/
Slobodan i otvoren internet = elementarno ljudsko pravo

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 19:00 - pre 167 meseci
Da razgranicimo drustveno kaznjavanje od karme.

Karma je uslov necijeg spiritualnog napredovanja, ali ne osuda.
Ko zavrsi jedan zivot na bilo koji nacin, dozivi sve sto je uradio kao ubrzani/bezvremenski film, s tim sto oseca sve sto je ikad osecao kao i sve sto su drugi osetili zbog njega. Tako da ako si nekom naneo patnju osetices je u tom trenutku na svojoj kozi, i to ti moze sluziti da evoluiras i steknes vise mudrosti. Isto se uci i iz pozitivnih dela. U religiji to zovu strasni sud, medutim religija lose predstavlja stvari, niko ti ne sudi, osim sam sebi. Svaki dogadjaj u zivotu je na neki nacin dogovern na visem nivou svesti pre nego sto se desio. Pravih zrtvi i zlocinaca nema, postoje samo oni koji su pristali da dozive ovo ili ono, sto je samo jedno u nizu iskustava za svakog. Sva evoluirana napredna bica su u nekoj tacki svog postojanja bila i dobra i losa, ali posle odredjene tacke si dovoljno evoluirao da znas posledice svojih dela.

Drustveno kaznjavanje postoji samo u ogranicenoj relnosti. GF ne sude nikome iz ogranicene realnosti jer razumeju stvari na visem nivou.
Drustvenim kaznjavanjem se malo toga resava. Ubijanje naravno ne resava nista jer niko ne moze da prestane da postoji.
Sva nedela dolaze iz ogranicenosti svesti pojedinca u ogranicenoj realnosti. Kada se neko podigne u potpunost petog denziteta ne postoji zelja ni mogucnost da se nekom naudi.
Prelazak na peti denzitet je individualni izbor i u skladu sa necijom evolucijom. Diskutabilno je da li ce mali broj ljudi ostati jos neki period u nizoj realnosti na drugoj planeti, to nemora da bude uslovljeno njegovim trenutnim zivotom, i ko je kakav, to samo pojedinac zna za sebe na svim nivoima svoje svesti.

0

jnk
beograd

Član broj: 29216

+1498 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 19:53 - pre 167 meseci
Dodirni me sveti čoveče!!1

+1

Onaj

*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 20:46 - pre 167 meseci
Citat:
Galactic Federation: Tako da ako si nekom naneo patnju osetices je u tom trenutku na svojoj kozi,

E sad, kako to GF tumači, jel tu računaju i odnos prema intelektualno nerazvijenijim bićima? Prema tome se ipak ne isplati biti mesar?

0

dreser

Član broj: 193131
*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 22:41 - pre 167 meseci

Opa!

Sad mi zao svake pojedene pjleskavice...mada i oni silni prasici, jagnjici, kukuj meni pa ja cu sve to da osetim na svojoj kozi, pih!

Mada...kad malo bolje razmislim a paradajz?

0

Isak666
DE

Član broj: 178292
...kabel-badenwuerttemberg.de.

+586 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 22:57 - pre 167 meseci
Citat:
jnk: Dodirni me sveti čoveče!!1

lol

0

Onaj

*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje13.08.2011. u 23:25 - pre 167 meseci
Citat:
dreser: Opa!

Sad mi zao svake pojedene pjleskavice...mada i oni silni prasici, jagnjici, kukuj meni pa ja cu sve to da osetim na svojoj kozi, pih!

Mada...kad malo bolje razmislim a paradajz?

Ih bre, ode u zezanije i pokvari mi nameru da uporedim koliko se GF shvatanje karme razlikuje od nekih popularnih tumačenja iste na našoj planetici Zemlji...

0

Kobasa

Član broj: 274124

+103 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 01:23 - pre 167 meseci
Uh tebrex zajebane ristva!

Recimo ja mogu za sebe da kazem da ne verujem da vanzemaljci postoje, dok se ne dokaze suprotno
A posto za sad nema nikakvih validnih dokaza ni da postoje ni da ne postoje, a sad zasto ne verujem?
Pa zato sto ih nisam video, a tudjim ocima ne mogu verovati, pa zato tako ostaje do daljnjeg.

Medjutim citanje ovoga je takva razbibriga da nakon nekih sat vremena citanja krenem da se osecam
kao Marija(ova sto u ovom videu sedi nepomicna).

Ignore: Nedeljko!

0

3way

Član broj: 241428

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 01:25 - pre 167 meseci
Citat:
Kobasa:
Pa zato sto ih nisam video, a tudjim ocima ne mogu verovati...

Nisi video ni ljude sa ovog foruma, pa komuniciras sa njima kao da su stvari, posto po toj logici ne mozes verovati da oni postoje...
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

+2

Kobasa

+103 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 01:38 - pre 167 meseci
Citat:
3way: Nisi video ni ljude sa ovog foruma, pa komuniciras sa njima kao da su stvari, posto po toj logici ne mozes verovati da oni postoje...

Da, nisam, ali to se ne moze uporediti. Jer vi ovde pisete, sto je dokaz da postojite i ja taj dokaz vidim
direkt, a ne iz druge, trece, cetvrte....ruke.

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 01:40 - pre 167 meseci
Ne vidis direkt :)
Vidis samo gomilu fotona koji su proizvod transformacije gomile elektrona dok je ta poruka dosla od mene do tebe :)
Ko zna koja je to ruka...
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

Kobasa

+103 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 02:03 - pre 167 meseci
Jeste, tako je, medjutim ono sto je bitno to je informacija, a ona je
nepromenjena(osim kad mod menja post).

0

3way

+2403 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 02:04 - pre 167 meseci
Ma jasno, nego sam za ostale samo naglasio nepodobnost argumenta 'nisam video svojim ocima' :)
Sedam sutlijasa,
za sedam samuraja,
za sedam tramvaja.

0

dreser

Član broj: 193131
*.ptt.rs.

+7 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 08:37 - pre 167 meseci
Citat:
Galactic Federation: Jesi li ti istrazivao svemir sve vreme pa da znas to?

Kako mozemo bilo sta verovati NASA-i. NASA = Never A Straight Answer.
Samo mali broj ljudi je ukljucen u cenzuru, ostali rade sa onim sto dobiju.
Citat:
dreser:A ovo jesi u pravu 100%, dokaza nema ni u javnosti ni u tajnosti...

Ma kako da ne, bio sam do Jupitera i nazad, nema tamo nista, verujte, samo gomila oblaka

Dobro deee, NASA laze ceo svet, ameri kriju istinu, postoji razlog za tako nesto, nebitno je, a GF posmatra sa strane kako njihovi losi momci manipulisu sa nama, GF ceka da dostignemo odredjeni nivo svesti da bi smo se konacno upoznali...ali avaj to se nece desiti dok nas losi momci skrecu sa staze...GF sve to posmatra i ne reaguje, dozvoljava im da nas iskoriscavaju...pa to narusava prirodan tok stvari...Koliko ja vidim na pomolu je novi intergalakticki sukob posle duze vremena i to sve zbog zemljana, ma ko ih ter'o da se sa nama bakcu!

0

anon70939

Član broj: 70939

+6883 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 14:04 - pre 167 meseci
Evo NASA ne laze

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/...oji-su-pali-na-zemlju-nose-DNK

0

Onaj

*.adsl.eunet.rs.

+196 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 15:11 - pre 167 meseci
Citat:
dreser: Mada...kad malo bolje razmislim a paradajz?

Tu imaju veći problem oni što raznim otrovima prskaju taj paradajz koji ti posle jedeš.

0

Galactic Federation
Sabac, Srbija

+58 Profil

icon Re: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje14.08.2011. u 15:15 - pre 167 meseci
U tom meteoru nije DNK nego nekoliko jedinjenja. Ona su detektovana i u dubokom svemiru spektralno.
Citat:
jel tu racunaju i odnos prema intelektualno nerazvijenijim bicima? Prema tome se ipak ne isplati biti mesar?

Bice je bice i oseca sve, za paradajiz se ne bih brinuo.
http://www.youtube.com/watch?v=puwwMZHUWb0
http://www.youtube.com/watch?v=kseLc57kpYc
Citat:
pokvari mi nameru da uporedim koliko se GF shvatanje karme razlikuje od nekih popularnih tumacenja iste na našoj planetici Zemlji

Karma moze da ti se ispoljava i lokalno u toku zivota kao posledica, odnosno povratna sprega, tvojih akcija.

Citat:
Jeste, tako je, medjutim ono sto je bitno to je informacija, a ona je nepromenjena

To ja isto kazem i za vanzemaljce, bitna je informacija a ne ko je postavio. Nekom je dovoljno da rezonuje sa informacijom, mozda zato sto to u njemu budi skriveno secanje i intuitivno znanje, jer postojali smo i pre rodjenja ali ta svest je potisnuta.

Citat:
Ma kako da ne, bio sam do Jupitera i nazad, nema tamo nista, verujte, samo gomila oblaka

Pa ti si ludji od svih ovde kad tvrdis da radis za US Space Command
Nego ima jedan sto tvrdi da je stvarno pilot u njihovim letelicama pa je postovao tako na forumimu, kaze da se tajnovitosti blizi kraj, ali o tome drugi put.
Citat:
Koliko ja vidim na pomolu je novi intergalakticki sukob posle duze vremena i to sve zbog zemljana, ma ko ih ter'o da se sa nama bakcu!

Ne, sukobi su bili u proslosti, zbog raznih stvari u galaksiji, sad dolazi mir.

Napravio sam video
Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=qHl1XNmQoLM

Full screen HD ilustrovano prikladnim slikama

Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=VqzqDXUFOMc

http://gfserbia.blogspot.com/

[Ovu poruku je menjao Galactic Federation dana 14.08.2011. u 17:42 GMT+1]

+1

elitemadzone.org :: MadZone :: Vanzemaljci i Buducnost Zemlje
(Zaključana tema (lock), by Goran Mijailovic)
Strane: << < .. 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 260241 | Odgovora: 1682 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.